Carjer EV nirkabel

  • 30KW EV Wireless Charging System for EV Charging Station

    30KW EV Wireless Charging System pikeun EV Charging Station

    Dina 2014 ngecas nirkabel pikeun kandaraan listrik diwanohkeun di pasar sareng NEWYEA anu mingpin muatan dina pamekaran téknologi sareng standarisasi.

  • 7KW EV Wireless Charging System For Cars Parking Garage Use

    7KW EV Wireless Charging System Pikeun Mobil Parkir Garasi Pamakéan

    NEWYEA Technology 7 KW sistem ngecas modular non-contact mangrupikeun solusi anu dirancang pikeun ngecas nirkabel kendaraan listrik. Sistem dibagi kana dua bagian: ngirimkeun sareng nampi. Bagian anu ngirimkeun diwangun ku kotak kendali ngirim sareng coil pangirim, sareng bagian anu nampi diwangun ku kotak kontrol narima sareng coil panarima. Dibandingkeun sareng sistem pengisian kontak, sistem transfer énergi nirkabel ngagaduhan kaunggulan operasi saderhana, safet ...
  • 3.7KW Wireless Charging System For Cars

    3.7KW Wireless Charging System Pikeun Mobil

    Pusat Newyea R&D diwangun ku profesor, dokter, master, sareng insinyur senior ti bumi sareng luar negeri, fokus kana pamekaran téknologi ngecas pinter nirkabel sareng kabel pikeun kendaraan listrik, téknologi muatan nirkabel daya leutik sareng sedeng sareng solusi énggal, ngawengku 10.000 méter pasagi bebas Gedong kantor R&D sareng laboratorium R&D saluyu sareng standar kelas munggaran internasional ngalaksanakeun modél inovasi sistem palanggan, ngenalkeun konsumén kana sagala aspek ...