Chip Ngecas nirkabel

  • 5W Transmitting Chip, Single Coil Solution

    5W Mindahkeun Chip, Solusi Coil Tunggal

    Fitur ProdukNY7501G-1 mangrupikeun chip pangiriman anu terintegrasi tinggi pikeun muatan nirkabel anu dikembangkeun dumasar NY7501G. NY7501G chipset ngecas nirkabel mangrupikeun jinis ngirim chip pikeun ngecas nirkabel anu saluyu sareng standar Qi of Wireless Power Consortium (WPC), anu tiasa ngahontal kakuatan transmisi 5W pikeun muatan nirkabel standar. Dirangkep dina QFN44-0505X075-0.35, éta diintegrasi sacara internal sareng demodulasi sinyal, ogé sababaraha perlindungan. Diulas ku obyék asing ...
  • 15W Wireless Charger Receiver Solution

    Solusi Panarima Carjer nirkabel 15W

    Rincian Produk1. Larapkeun Lingkup Spesifikasi modul panarima carjer nirkabel ieu dilarapkeun ka Wireless carjer 15W. Jarak sensing kirang ti 10mm 2. Hukum Perlindungan Lingkungan: RoHS 3. Numutkeun sareng Kasalametan sareng EMC Kriteria: WPC 1.2 4. Kasalametan sareng EMC Persetujuan: CE / FCC 5. Karakteristik Listrik: Sirkuit Tés Upami tés dilakukeun dina sirkuit khusus, pastikeun ngagunakeun sirkuit ieu. 6. Mode Kerja panarima nirkabel ngecas 15w: Éléktromagnétik ...