Carjer nirkabel Kalayan Kotak Sora

  • Wireless Charger With Sound Box Blue Tooth Connection

    Carjer nirkabel Kalayan Sora Box Blue Connection Huntu

    Spésifikasi produk Nami produk : Nirkabel ngecas spiker Modél No : X7101 input : DC5.0V / 3A 9V / 2A 12V / 1.5A Kaluaran : Max 10W Ngecas jarak: ≤8mm Tipe Sora : Speaker audio Bluetooth pinter : 1.5〃.4 ohm Noise: 95dBA Vérsi Bluetooth : Jerry2.1 + Sensitipitas EDR : 350MV Warna : Fitur Produk Hideung Nirkabel ngecas Bluetooth speaker Nirkabel ngecas Puterkeun Bluetooth Puter-gratis telepon dukungan mobile Sora ajakan Catetan: Produk ieu cocog ngan ukur telepon sélulér sareng sma ...