Carjer nirkabel Kalayan Daya Rendah

  • Smart Desk wireless charger for Mobile Phone in Different Models

    Carjer nirkabel Meja Smart pikeun Ponsel dina Modél Béda

    Spesifikasi Produk Nami Produk : Desktop charger nirkabel Modél No : NY-TA103 Input : DC5V / 1.5A Daya transmisi : 7W Jarak pengisian daya: ≤10mm Ukuran : 90 * 90 * 16.7mm Beurat bersih: 91g Warna : Héjo poék Produk Fitur Cas Gancang Ngalawan Telepon Ngadamel Meja anjeun Sénsor Pikaresepeun Ti Ngecas Nirkabel Dina Unggal Menit Sareng Kadua. Alat Anu Penting Pisan Anu Ngakuasa Kahariwang Jalma Butuh Dilema Telepon Sélulér Dina Konsumsi Éléktrik Panyambutan Seluler Terus-terusan, Handap Po ...
  • Double Wireless Charger Portable Power for Mobile Phone Charging

    Daya Portabel Carger Wireless Wireless pikeun Ngecas Telepon Seluler

    Spesifikasi Produk Nami produk : [Rock]. Input nirkabel ganda Masukan : QC3.0 9V / 2A Kaluaran : ①max.10W ②max.10W Jarak pengisian daya: ≤8mm Dimensi : 284 * 146 * 122mm Beurat : 500g Warna : Fitur Produk abu 1. MIX & Pertandingan seni basis Tech 2. Kiripik jagong alus NY7501 di jero 3. Nirkabel ngecas langkung gancang Carger bade iraha waé! Tetep jaga iraha waé. Nalika ngecas nirkabel, anjeun tiasa ngawalon telepon sacara bébas, Ngecas nirkabel bari ngagoler posisi set nangtung: charger nirkabel & sta sélulér ...
  • Wireless Charger Portable Power for Mobile Phone Charging with Three Cables

    Daya Portabel Carjer nirkabel pikeun Ngecas Telepon Ponsel nganggo Tilu Kabel

    1.Produk Parameter Wireless carjer Modél No. NY-TA103 Nami Produk: Wireless Mobile Charger sareng tilu jinis kawat charger kabel Ukuran: 90mm (diameter) Input: DC 5V 1.5A Kaluaran: DC 5V 1.0A Coils: √1 coil Charging jarak: Efisiensi Obrolan Daya mm10mm: ≥75% Fungsi: Bahan muatan Dibit Wireless: PC + ABS Warna: Hideung, beureum, biru, héjo Waktu Ngecas: ≥500 kali Garansi Mutu: 12 bulan / 1tahun Tempat Asalna: XIAMEN, Sértipikat CHINA: CE / FCC / RoHS ...
  • Wireless Charger With Sound Box Blue Tooth Connection

    Carjer nirkabel Kalayan Sora Box Blue Connection Huntu

    Spésifikasi produk Nami produk : Nirkabel ngecas spiker Modél No : X7101 input : DC5.0V / 3A 9V / 2A 12V / 1.5A Kaluaran : Max 10W Ngecas jarak: ≤8mm Tipe Sora : Speaker audio Bluetooth pinter : 1.5〃.4 ohm Noise: 95dBA Vérsi Bluetooth : Jerry2.1 + Sensitipitas EDR : 350MV Warna : Fitur Produk Hideung Nirkabel ngecas Bluetooth speaker Nirkabel ngecas Puterkeun Bluetooth Puter-gratis telepon dukungan mobile Sora ajakan Catetan: Produk ieu cocog ngan ukur telepon sélulér sareng sma ...