Daya Portabel Carger nirkabel

  • Wireless Charger Portable Power for Mobile Phone Charging with Three Cables

    Daya Portabel Carjer nirkabel pikeun Ngecas Telepon Ponsel nganggo Tilu Kabel

    1.Produk Parameter Wireless carjer Modél No. NY-TA103 Nami Produk: Wireless Mobile Charger sareng tilu jinis kawat charger kabel Ukuran: 90mm (diameter) Input: DC 5V 1.5A Kaluaran: DC 5V 1.0A Coils: √1 coil Charging jarak: Efisiensi Obrolan Daya mm10mm: ≥75% Fungsi: Bahan muatan Dibit Wireless: PC + ABS Warna: Hideung, beureum, biru, héjo Waktu Ngecas: ≥500 kali Garansi Mutu: 12 bulan / 1tahun Tempat Asalna: XIAMEN, Sértipikat CHINA: CE / FCC / RoHS ...