Daya Portabel Carjer nirkabel pikeun Ngecas Telepon Ponsel nganggo Tilu Kabel

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1. Parameter Produk

Carjer nirkabel
Modél No. NY-TA103
Ngaran Produk: Wireless Carger nirkabel kalayan tilu jinis kawat carjer kabel
Ukuran: 90mm (diameter)
Input: DC 5V 1.5A
Kaluaran: DC 5V 1.0A
Coil: √1 coil 
Jarak pengisian daya: ≤10mm
Kekecapan Paguneman Daya: ≥75%
Fungsi: Dibit Wireless ngecas
Bahan: PC + ABS
Warna: Hideung, beureum, biru, héjo
Waktu Ngecas: ≥500 kali
Garansi kualitas: 12 bulan / 1 taun
Tempat Asalna: XIAMEN, CHINA
Sértipikat: CE / FCC / RoHS
Merek Chip: P&P sorangan
Syarat pamayaran: L / C, T / T, Western Union, PayPal

2.Chip solution-protection of OCP (over current), OVP (over voltage), OTP (over suhu);
3. Bahan: Bahan PC & ABS mastikeun corétan tahan, tahan cai, sareng gampang dibersihkeun;
4. Langkung spésifikasi;
5. Desain: kualitas jaminan & kageulisan.
Tinjauan Produk

img
img
img
img

Bungkusan & Pengiriman1. Paket kalebet:
Hiji sapotong carjer nirkabel desktop;
Pamaké Manuel;
2. beurat:
Beurat Net: 139g / sapotong;
Beurat Kasar: 359g / sapotong.
3. Ukuran: 15.5cmx11.8cmx4cm

img

Émbaran parusahaanNaon anu kami suplai:
1. chip anu dikembangkeun ku nyalira, dikembangkeun PCBA;
2.OEM, ODM, leyuran ngecas nirkabel cuustomized;
3. produk éntitas: pamancar nirkabel, panarima nirkabel, bank kakuatan nirkabel jsb.

img

Kumaha carana urang ngalakukeun:1. salaku anggota QI tina WPC (Wireless Power Consortium), sareng parantos ngahususkeun kana panilitian téknologi catu daya nirkabel sareng industrialisasi salami lima taun;
Éta mangrupikeun tim panilitian & pamekaran inti anu diwangun ku langkung ti 40 profésor, dokter, master sareng insinyur senior ti bumi sareng luar negeri.
2. Sertipikat: QI, CE, ROHS, FCC,
Kapasitas Produksi: Kami gaduh 3 mesin kapang, 3 jalur produksi, 2 mesin uji, kalayan tim anu ngatur anu déwasa
Jasa UrangJaminan sareng layanan saatos damel:
1. Sadaya produk gaduh jaminan 1 taun;
2. Sakur patarosan, tiasa ngahontal salesman urang 24 jam.
FAQ1. Dupi abdi gaduh sababaraha sampel pikeun uji kualitas?
Leres, anjeun tiasa mésér conto naon waé produt kami pikeun uji kualitas sareng pasar. Kami bakal nyayogikeun diskon kanggo urutan sampel, tapi muatan kiriman bakal aya di sisi anjeun.
2. Dupi anjeun ngabantosan kami nyitak logo dina produk?
Leres, urang tiasa nyitak logo anjeun dina produk. Aya seueur cara, sapertos percetakan warna (mahal), percetakan laser sareng percetakan sutra jst, sadayana sesuai sareng sarat anjeun ..
3. Naha produk anjeun ngagaduhan jaminan?
Leres, kami ngajamin garansi 1 taun kanggo sadaya produk.
4. Kumaha pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?
Kami gaduh langkung ti 2 QC sareng 4 alat uji. Manajemén produksi kami numutkeun kana sertipikat ISO 9001 ketat. Kusabab kitu urang nampi sertipikat CE, FCC, ROHS.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali