Carjer Batré Gancang Terpadu Smart pikeun Kandaraan Listrik DC283 KW Carjer Gancang

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Produk
Kaluaran kakuatan dugi ka 240KW DC sareng gun GB / T, IEC62196-3 (Combo 1 / Combo 2)
Efisiensi kakuatan 94%
Konéktipitas kabel sareng nirkabel pikeun integrasi sareng CMS.
Tampilan LCD anu ramah pikeun pangguna pikeun antarbeungeut pelanggan.
ID 55 Stasion ngecas ker

Kauntungan
Newyea DC280KW cocog pikeun bisnis caket interstates sareng jalan utama pikeun nyayogikeun supir EV ku cara nge-charge gancang-ogé tiasa dianggo di tempat damel, masihan padamel cara gancang pikeun nambahan basa aranjeunna meryogikeunana. Hybrid mennekes carjer AC, ngadukung 3 kendaraan anu ngecas dina hiji waktos.
Pusat Newyea R&D diwangun ku profesor, dokter, master, sareng insinyur senior ti bumi sareng luar negeri, fokus kana pamekaran téknologi ngecas pinter nirkabel sareng kabel pikeun kendaraan listrik, téknologi muatan nirkabel daya leutik sareng sedeng sareng solusi énggal, ngawengku 10.000 méter pasagi bebas Gedong kantor R&D sareng laboratorium R&D saluyu sareng standar kelas munggaran internasional ngalaksanakeun modél inovasi sistem palanggan, ngenalkeun palanggan kana sagala aspek prosés inovasi internal perusahaan, sareng damel raket sareng basis produksi pikeun ngahontal industri terpadu ti R&D dugi ka produksi sareng ngahontal kapuasan gancang kabutuhan pelanggan, damel sareng konsumén pikeun nyiptakeun solusi muatan pinter anu minuhan sagala rupa aplikasi industri.

Spésifikasi Produk

Kakuatan Masukan
Tegangan Masukan (AC) 3 Fase
Faktor Kakuatan 0,98
Kekecapan 94%
Frékuénsi Input 50HZ atanapi 60HZ
Kawat 5 kabel , L1 , L2 , L3 , N , PE
Kakuatan Kaluaran
Voltaseu 200-500VDC400VAC 200-500VDC400VAC 200-500VDC400VAC 200-1000VDC400VAC
Max Ayeuna 70A * 2 / 63A 99A * 2 / 63A 150A * 2 / 63A 150A * 2 / 63A
Kakuatan normal 60kw / 43kw 120kw / 43kw 180kw / 43kw 240kw / 43kw
Lingkungan
Suhu sekitarna -35 ℃ dugi ka 60 ℃ (-20 ℃ dugi ka -35 ℃ , pemanasan diperyogikeun)
Suhu Panyimpenan -40 ℃ dugi ka + 70 ℃
Ketinggian < 2000 Mtr.
Kalembaban < 95% , henteu kondensasi
Interface & Kontrol pangguna
Paparan LCD 7 "TFT kalayan Toél
Tombol sareng Saklar Inggris
Tombol Push Paparan hudang , Perhentian Darurat
Auténtikasi Pamaké Skéma Pamayaran EMV / Dumasar RFID
Indikasi Visual Mains Sadia, Status Ngecas, Kasalahan Sistem
Perlindungan
Perlindungan Ngalangkungan / Dina Voltase, Liwat Ayeuna, Sirkuit Pendek, Perlindungan Lonjakan, Langkung Suhu, Kasalahan Dasar, Arus Sésa
                                   Ngecas Standar (Pilihan)
Standar Sambungan CCS Combo2 (IEC 61851-23) CHAdeMO 1.0 IEC 61851-1
Jenis panyambungna / stop kontak IEC62196-3 CCS Combo2 Mode 4 CHAdeMO Mode 4 IEC 62196-2 Tipe 2 Mode 3
Komunikasi
Carjer & Kandaraan Tiasa Komunikasi
Carjer & CMS Protokol: OCPP 1.6 (Open Charge Point Protocol)
Mékanis
Perlindungan Ingress IP55
Perlindungan Kandang Vandal Bukti Logam Kandang
Asik Hawa tiis
Panjang Kawat 5m
Diménsi (W * H * D) 900mm * 1600mm * 720mm / 950mm * 1860mm * 760mm

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali