Smart Electric Vehicle Comercial Fast Charger 22KW pikeun Tipe 2

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Produk
Carjer komérsial 22KW dirancang pikeun panggunaan umum nganggo auténtikasi RFID. Dilengkepan stop kontak tipe 2, carjer kompatibel sareng kabel tipe 1 atanapi tipe 2.
Patuh kana standar industri, carjer nganggo méteran MID bijil pikeun mastikeun akurasi sareng RCD internal pikeun ngamankeun kasalametan. Carjer ogé kalebet deteksi kabocoran 6mA DC, anu ngaleungitkeun kabutuhan pikeun upcost anu mahal tina tipe RCD B.
Carjer tiasa disambungkeun kana jaringan pengisian nganggo bantosan modul komunikasi bawaan ngalangkungan 4G / WIFI / Ethernet. Hatur nuhun kana protokol muatan terbuka OCPP 1.6, operasi sareng status carjer diawasi sareng dikawasa ku sistem backend atanapi manajemén pusat anu aya.
Kauntungan
Tina solusi muatan EV pikeun bumi, lokasi komérsial, tempat damel sareng armada, Newyea EV nyayogikeun jasa luar biasa anu dipimpin ku tim ahli khusus. Nalika nawiskeun rangkeian ageung Cina pikeun AC Fast and DC Rapid ngecas poin, Newyea ngagaduhan reputasi pikeun nganteurkeun solusi anu épéktip, heureuy anu cocog pikeun sadaya anggaran sareng sarat.
Kisaran éksténsif ngeunaan titik ngecas Newyea EV parantos kabuktosan janten kasuksésan diantara seueur usaha sareng organisasi, kalayan rébuan milih sistem pangurus kantor deui patuh OCy Newyea.
Spésifikasi

Kakuatan Masukan
Tegangan Masukan (AC) 3 fase + nétral + PE
Voltaseu 400 V ± 10%
Frékuénsi 50 Hz
Kakuatan Kaluaran
Tegangan Kaluaran 400 V ± 10%
Max Ayeuna 32A
Kakuatan normal 22KW
Desain Struktur
Bahan Perumahan Baja Galvanis (Pilihan)
Panel Hareup Gelas hampang
Ketinggian < 2000 Mtr.
Dipasang Methord Tembok dipasang / Lantai-nangtung
Tembok-gunung Kurung Henteu Diperelu
Ngecas outlet Stop kontak tipe 2
Panjang Kabel Henteu Kabel
Indikator LED Warna héjo / Konéng / Beureum pikeun status anu béda
Layar LCD Tampilan data ngecas
Tombol Toél 4 tombol kanggo operasi layar
Fungsi RFID Leres
Tombol Toél Leres
Méter Énergi MID Certified
RCD Ketik A + 6mA DC
komunikasi Carger vs Backend WIFI
Protokol Komunikasi OCPP1.6 (Json)
Indéks Lingkungan Suhu Operasi -30 ℃ dugi ka + 50
Ngerjakeun Kalembaban 5% ~ 95% tanpa kondensasi
Ketinggian Gawe <2000M
Kelas Perlindungan IP55
Loka Aplikasi Jero rohangan / Luar
Metode Cooling Pendinginan alam
Perlindungan Kaamanan Perlindungan sababaraha Langkung / Dina panangtayungan tegangan, Perlindungan overload, Perlindungan sirkuit pondok, panyalindungan kabocoran ayeuna, Perlindungan grounding, Perlindungan lonjakan, Langkung / Dina panangtayungan suhu
MTBF 100.000 jam
Standar Kasalametan IEC 61851-1: 2017, IEC 62196-2: 2016
Garansi 2 taun
Émbaran rangkep Diménsi Produk 452 * 295 * 148MM
Diménsi Paket 560 * 380 * 210MM
Beurat bersih 10KG
Beurat kotor 12KG
Pakét éksternal Karton

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali