Carjer nirkabel Meja Smart pikeun Ponsel dina Modél Béda

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Produk
Ngaran produk : Pangecas nirkabel Desktop Model No : NY-TA103
Input : DC5V / 1.5A
Daya transmisi : 7W
Jarak pengisian daya: ≤10mm
Ukuran : 90 * 90 * 16.7mm
Beurat bersih: 91g
Warna : abu poék
Fitur Produk
Muatan Gancang Ngalawan Telepon
Ngadamel Meja Anjeun Ditagih
Sensasi Pikaresepeun Ti Ngecas Nirkabel Dina Unggal Menit Sareng Kadua.
Alat Anu Penting Pisan Éta Kakuatan Kabutuhan Jalma
Dilema Telepon Handphone Dina Handap Intercharge Mobile
Konsumsi Listrik Terus-terusan, Kakuatan Handap Iraha-iraha, Daya Pareum Kadang-kadang. Éta Teu Tiasa Ngalalanyahan Duka Ti Shutooff Sareng kakuatan Turun Telepon Anjeun.
Carjer nirkabel Xiabu Desktop
Ngecas Nirkabel Sadaya Waktu
Struktur Tertutup Asli, Nyanghareupan Desktop Sacara Sampurna. 100% Kecepatan Ngecas Sarua Kalayan Ngecas Kabel
Charger Nirkabel Nampi Ayeuna Ku Ngepaskeun Diri Sareng Adaptasi Diri, Tanpa Ruksakna Ngecas.
Anjog Téhnologi Ngecas Wireless Cerdas, Anu Ngarobih Cerdas Ayeuna, Ngajaga Anjeun.
Telepon Smart Sampurna.
Ngecas Nirkabel Dina Waktos Fragmented Hadé Ngajaga Seumur Hidup Ponsel Smart.
Éta Masihan Kabutuhan Ngecas Nirkabel Dina Waktos Anu Fragmentasi Sareng Ngajaga Telepon Smart Anjeun
Ngerjakeun Sareng Ngajaga Waktos Kahirupan Telepon pinter.
Instalasi Gampang
Catetan: Produk Ieu Cocog Ngan ukur Telepon sélulér Sareng Alat pinter Ku Fungsi Ngeusi Nirkabel,
Sapertos Teu ngagaduhan Pangisian Nirkabel, Punten Mésér Penerima Nirkabel Q Versi.
Xiamen Newyea Science And Technology Co., Ltd. Mangrupikeun Anggota Wpc (Wireless Internasional
Charging Alliance), Anu Lebet Wpc Suksés Saatos Léngkah Samsung, Ti, Nasional
Semikonduktor, Philips, Qualcomm Sareng Nokia, Jsb.

img
img

PERANGKUTAN PENTING SUPER SADAYA KUDU DIPERLUKAN ANJI ANJI

img
img

TELEFON TELEFON DILEMMA handapeun UNCHARGE MOBILEKonsumsi listrik terus-terusan, tanaga handap nalika iraha, pareum kadang-kadang. Teu tahan
kaduhung ti shutooff sareng kakuatan handap telepon pinter anjeun.

img

XIABU DESKTOP WIRELESS CHARGER Ngecas nirkabel sepanjang waktos
Struktur aslina dipasang, nempel dina desktop sampurna. Kecepatan Ngecas 100% sami sareng kabel ngecas

img
img

Charger nirkabel nampi ayeuna ku cocog diri sareng adaptasi diri, TANPA Ruksakna NGASAR.Anjog téknologi ngecas nirkabel calakan, anu ngarobah ayeuna kalayan calakan, ngajagi telepon pinter anjeun kalayan sampurna.

img

Ngeusi nirkabel dina waktos anu fragmentasi saé pikeun mayungan telepon pinter dina hirupna.Éta cocog sareng sarat ngecas nirkabel dina waktos anu aya fragmen sareng ngajaga telepon pinter anjeun Gawe sareng ngalindungan waktos hirup telepon pinter.

img

Instalasi Gampang

img
img
img

Pakét Tembongkeun

img

Catetan: Produk ieu ngan ukur cocog pikeun telepon sélulér sareng alat pinter anu nganggo fungsi nirkabel,
sapertos henteu gaduh pangisian daya nirkabel, punten mésér panarima nirkabel versi Q.

img

Xiamen Newyea Science and Technology Co., Ltd. mangrupikeun anggota WPC (Internasional nirkabel      
ngecas aliansi), anu asup kana WPC hasil saatos léngkah Samsung, TI, National
Semikonduktor, Philips, Qualcomm sareng Nokia, jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali