Produk

  • EV Smart 44kW  Charger with dual Type 2 plug for  public charging station

    EV Smart 44kW Carger sareng colokan dual Type 2 pikeun stasiun muatan umum

    Fitur Produk Patuh sareng standar industri, carjer nganggo méteran MID anu parantos disahkeun pikeun mastikeun akurasi sareng built-in RCD pikeun ngamankeun kasalametan. Carger ogé kalebet deteksi kabocoran 6mA DC, anu ngaleungitkeun kabutuhan pikeun biaya mahal jinis RCD B. Sababaraha charger umum dina hiji lokasi tiasa diintegrasikeun dina jaringan kalayan ngan ukur hiji sambungan komunikasi internét. Hatur nuhun kana muka protokol OCPP 1.6, operasi sareng status carjer diawasi sareng dikontrol ku ba ...
  • Wireless Charger With Sound Box Blue Tooth Connection

    Carjer nirkabel Kalayan Sora Box Blue Connection Huntu

    Spésifikasi produk Nami produk : Nirkabel ngecas spiker Modél No : X7101 input : DC5.0V / 3A 9V / 2A 12V / 1.5A Kaluaran : Max 10W Ngecas jarak: ≤8mm Tipe Sora : Speaker audio Bluetooth pinter : 1.5〃.4 ohm Noise: 95dBA Vérsi Bluetooth : Jerry2.1 + Sensitipitas EDR : 350MV Warna : Fitur Produk Hideung Nirkabel ngecas Bluetooth speaker Nirkabel ngecas Puterkeun Bluetooth Puter-gratis telepon dukungan mobile Sora ajakan Catetan: Produk ieu cocog ngan ukur telepon sélulér sareng sma ...
  • Portable Level 2 EV Chargers with Mode 2 Charger

    Carger Level 2 EV Carger sareng Mode 2 Charger

    Fitur Gampang Colokkeun & puterkeun, operasi gampang Saluyukeun ayeuna ku tombol pencét dina tombol efisiensi tinggi Max 7.4kw ngecas kakuatan Portabel sareng merenah Ngeusi EV anjeun iraha waé sareng dimana waé Handal & aman TUV & CE disatujuan kualitas luhur KauntunganIP67 TUV tingkat panyalindungan anu disatujuan pikeun kaamanan Ngecas di lingkungan ekstrim Ayeuna adjustable Max 7 tingkatan ngecas pamilihan ayeuna Layar warna Témbongkeun status ngecas real-time Desain padet ingetan kabel Kuat Drop & Crush resistan ...
  • 5W Transmitting Chip, Single Coil Solution

    5W Mindahkeun Chip, Solusi Coil Tunggal

    Fitur ProdukNY7501G-1 mangrupikeun chip pangiriman anu terintegrasi tinggi pikeun muatan nirkabel anu dikembangkeun dumasar NY7501G. NY7501G chipset ngecas nirkabel mangrupikeun jinis ngirim chip pikeun ngecas nirkabel anu saluyu sareng standar Qi of Wireless Power Consortium (WPC), anu tiasa ngahontal kakuatan transmisi 5W pikeun muatan nirkabel standar. Dirangkep dina QFN44-0505X075-0.35, éta diintegrasi sacara internal sareng demodulasi sinyal, ogé sababaraha perlindungan. Diulas ku obyék asing ...
  • EV Fast Charger DC60kw with CCS CHaDEMO Cables for EV Charging Station

    EV Fast Charger DC60kw sareng kabel CCS CHaDEMO pikeun Stasion Ngecas EV

    Fitur Produk Téhnologi Newya ngagaduhan generasi anyar tihang ngecas calakan pikeun ékologi énergi énggal. Dumasar kana tihang ngecas calakan anu dipasang sacara mandiri ditalungtik sareng dikembangkeun ku LINUX, éta anu munggaran sadar aksés lancar kana Internét tina hal-hal sareng kota-kota pinter. Adaptor Newyea's DC carjer gancang dirancang pikeun gancang, pangisian daya anu merenah pikeun sadaya modél kendaraan listrik, kalebet anu dilengkepan sistem batré tegangan tinggi. The Newyea's compact si ...
  • 15W Wireless Charger Receiver Solution

    Solusi Panarima Carjer nirkabel 15W

    Rincian Produk1. Larapkeun Lingkup Spesifikasi modul panarima carjer nirkabel ieu dilarapkeun ka Wireless carjer 15W. Jarak sensing kirang ti 10mm 2. Hukum Perlindungan Lingkungan: RoHS 3. Numutkeun sareng Kasalametan sareng EMC Kriteria: WPC 1.2 4. Kasalametan sareng EMC Persetujuan: CE / FCC 5. Karakteristik Listrik: Sirkuit Tés Upami tés dilakukeun dina sirkuit khusus, pastikeun ngagunakeun sirkuit ieu. 6. Mode Kerja panarima nirkabel ngecas 15w: Éléktromagnétik ...
  • EV Wallbox Home Charger AC 3.5KW for EV Charging

    EV Wallbox Home Charger AC 3.5KW pikeun Ngecas EV

    FeaturesSimple muatan Sederhana sareng gampang diputer pisan merenah pikeun panggunaan bumi Real-time Display Voltage ayeuna, waktos, status, kalepatan sareng kakuatan. Tingali bakal terang sadayana! Kacepet Terpadu Desain anu terintegrasi sareng kompak ngajantenkeun Pangropéa sareng kiriman langkung gampang Kaamanan langkung carjer kaasup langkung arus, langkung-voltase, gelombang, voltase rendah, panyalindungan kebocoran sareng perlindungan DC. Layar kaunggulanLCD 4.3 "Super" layar, tiasa mariksa inpormasi layar kalayan gampang. Ganti desain Colokkeun, teras saklar ...
  • Smart Integrated Fast Battery Charger for Electric Vehicle DC283 KW Fast Charger

    Carjer Batré Gancang Terpadu Smart pikeun Kandaraan Listrik DC283 KW Carjer Gancang

    Produk Feature Power kaluaran dugi ka 240KW DC sareng GB / T, IEC62196-3 (Combo 1 / Combo 2) gun 94% efisiensi daya Kabel sambungan kabel sareng nirkabel pikeun integrasi sareng CMS. Tampilan LCD anu ramah pikeun pangguna pikeun antarbeungeut pelanggan. ID 55 Stasion pengisian ruangan di Kauntungan Newyea DC280KW cocog pikeun bisnis caket interstates sareng jalan utama pikeun nyayogikeun supir EV ku jalan péngkolan gancang-gancang ogé tiasa dianggo di tempat damel, masihan padamel cara gancang ka luhur nalika aranjeunna peryogi. Hybrid mennekes AC ...
  • EV Wallbox Home Pro Charger AC7KW  for EV Charging

    EV Wallbox Home Pro Charger AC7KW pikeun EV Ngecas

    Fitur Fléksibel multi-protokol anu dirancang: CCS, CHAdeMO, GB / T ; Protocol Ngecas : OCPP1.6 ; Konéktipitas kabel / nirkabel pikeun integrasi sareng CMS. Tampilan LCD anu ramah pikeun pangguna pikeun antarbeungeut pelanggan. Stasiun muatan luar IP54. Tiasa nyayogikeun peralatan anu minuhan standar anu béda sareng ngaropea sakumaha sarat anjeun. Kauntungan The Newyea AC wallbox mangrupikeun carjer bumi anu inovatif sareng bernilai tinggi dina pasaran. Éta nganteurkeun kualitas anu luar biasa anu diarepkeun ti pamimpin dunya dina charg ...
  • Ultrafast EV Charging with Integrated Energy Storage DC160KW EV Fast  Charger

    Ngecas Ultrafast EV sareng Panyimpenan Énergi Terpadu DC160KW EV Fast Charger

    Fitur Produk Cocog sareng gun CCS, ChadeMO sareng GB / T, IEC62196-3 (Combo1 / Combo2). Efisiensi kakuatan 94%. Sambungan kabel / Nirkabel pikeun integrasi sareng CMS. Tampilan LCD anu ramah pikeun pangguna pikeun antarbeungeut pelanggan. Stasiun muatan luar IP55. Kauntungan Newyea DC160KW nyumponan sarat tina skénario anu béda-béda, City Charging Point: Carjer gancang Newyea DC tiasa nyayogikeun "ngeusian" gancang nambihan 100 km (62 mi) kisaran sakedik 15-25 menit. Pusat Ritel / Balanja: Newye ...
  • EV WallBox Pro-Smart Charger AC7KW  with APP Control

    EV WallBox Pro-Smart Charger AC7KW kalayan Kontrol APP

    FeaturesSimple muatan Sederhana sareng gampang maén pisan merenah Waktu-ayeuna Tampilan Tegangan ayeuna, waktos, status, kalepatan sareng kakuatan. Tingali bakal terang sadayana! Kacepet Terpadu Desain anu terintegrasi sareng kompak ngajantenkeun Pangropéa sareng kiriman langkung gampang Kaamanan langkung carjer kaasup langkung arus, langkung-voltase, gelombang, voltase rendah, panyalindungan kebocoran sareng perlindungan DC. Layar AdvantagesSuper 4.3 ”super”, tiasa mariksa inpormasi layar kalayan gampang. Ngalihkeun desain Colokkeun, maka saklar tiasa ngamimitian atanapi ...
  • 3.7KW Wireless Charging System For Cars

    3.7KW Wireless Charging System Pikeun Mobil

    Pusat Newyea R&D diwangun ku profesor, dokter, master, sareng insinyur senior ti bumi sareng luar negeri, fokus kana pamekaran téknologi ngecas pinter nirkabel sareng kabel pikeun kendaraan listrik, téknologi muatan nirkabel daya leutik sareng sedeng sareng solusi énggal, ngawengku 10.000 méter pasagi bebas Gedong kantor R&D sareng laboratorium R&D saluyu sareng standar kelas munggaran internasional ngalaksanakeun modél inovasi sistem palanggan, ngenalkeun konsumén kana sagala aspek ...
12 Teras> >> Halaman 1/2