Cabang Partai Xiamen NEWYEA Group kéngingkeun gelar kehormatan Organisasi Partai Grassroots Canggih di Kacamatan Siming

[Berita Saé] Cabang Partéi Xiamen NEWYEA Grup kéngingkeun gelar kehormatan Organisasi Partai Grassroots Canggih di Kacamatan Siming

Dina raraga ngarayakeun ulang taun ka-100 ngadegna Partai Komunis Tiongkok, dina dinten 1 Juli, Xiamen ngayakeun konperénsi pujian "dua unggulan sareng hiji anu munggaran", sacara serius muji ka Xiamen anggota Partai Komunis anu pinunjul, padamel urusan partai luar biasa sareng organisasi pésta maju.

001

001

Kelompok Xiamen NEWYEA co., LTD. Panitia cabang, ogé kéngingkeun gelar kehormatan pikeun organisasi pésta akar rumput maju di Kota Xiamen dina konperénsi pujian ieu.

Kusabab ngadegna cabang Partéi di 2017, Xiamen NEWYEA Grup komitmen pikeun ngawangun mérek gedong Partéi "Pameran NEWYEA", teras-terasan nuturkeun pituduh Partéi, sareng teras-terasan ngamajukeun integrasi jero pangwangunan Partéi sareng pamekaran perusahaan. Kalayan ngawangun pésta anu bermutu tinggi, éta nyayogikeun jaminan politik anu kuat pikeun perusahaan pikeun mingpin pasang aksi dina persaingan pasar sengit.

001

Waktos ieu, dina raraga minuhan satus taun pésta. Cabang Partai Grup NEWYEA henteu ngan ukur ngatur anggota Partéi pikeun nonton langsung konperénsi ngarayakeun ulang taun ka-100 ngadegna Partai Komunis Cina. Aranjeunna ogé parantos nganggo tindakan praktis nyalira pikeun ngarayakeun ulang taun pésta.

Kahormatan éta sanés ngan ukur negeskeun tina padamel Partai damel Grup NEWYEA, tapi ogé motivasi pikeun ngamajukeun pangwangunan cabang. Kami ogé bakal nyandak ieu salaku titik awal, nerapkeun pinuh éra anyar tina sarat pangwangunan partéy sareng jaman anyar garis organisasi partai, ningkatkeun kasadaran "opat", "opat" kapercayaan "," dua pangropéa ", maén anu hadé peran conto samentawis anggota partai komunis, teraskeun dina bidang ngecas nirkabel pikeun ngungkulan kasusah, naratas sareng inovatif, ngabantosan nagara pikeun ngahontal "puncak karbon", tujuan sareng upaya "nétral karbon".

Kamari mangrupikeun ngadegna festival pésta, perusahaan kami ogé kéngingkeun Distrik Siming maju dina dinten ieu


Pos waktos: Aug-10-2021