NEWYEA ngabantosan platform muatan Evergrande Xingluo

NEWYEA ngabantosan platform muatan Evergrande Xingluo, ngabagi pangalamanana dina ngawangun stasiun di Xiamen sareng Changsha, sareng ngabahas ideu anyar pikeun pangwangunan
Ayeuna, nalika ngecas perusahaan tumpukan bersaing pikeun damel babarengan sareng perusahaan mobil, Evergrande Group, salaku salah sahiji 500 perusahaan top di dunya, ogé aktip ngembang dina kandaraan énergi anu énggal. Nembe, diayakeun ku Evergrande Charging Technology Co., Ltd., pamekaran perusahaan pengisian win-mikro kalayan téma "10.000 stasiun muka sareng hasil win-win", di Nanjing, Xi'an, Xiamen, Changsha, Baoding sareng anu sanésna tempat-tempat.

001

Seueur pamimpin departemén pamaréntah anu aya hubunganana sareng industri mobil, operator muatan mainstream, ogé wawakil perusahaan leutik sareng mikro anu badé ngawangun stasiun di kota-kota di sekitar situs host anu ngiringan gaduh diskusi sareng bursa anu jero ngeunaan kumaha pikeun investasi dina konstruksi sareng operasi stasiun muatan.

NEWYEA Technology, salaku pamekaran sistem ngecas calakan nirkabel sareng kabel awal, produksi sareng operasi kandaraan listrik, salaku operator produksi tihang pengisian terpadu. Kuring ogé diajak ngiringan rapat bursa anu aya di Xiamen sareng Changsha.

001

001

Salaku kanyataanna, Téhnologi NEWYEA parantos aktip dina bidang pangisian daya calakan salami mangtaun-taun. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan produk tihang calakan anu ngarah kana industri, tapi ogé ngagaduhan solusi bisnis sadayana bunder, dewasa sareng beragam, anu tiasa nyayogikeun modél jasa koperasi anu paling cocog pikeun konsumén. Ayeuna, NEWYEA parantos ngamajukeun investasi, pangwangunan sareng operasi muatan prasarana di panjuru nagara ku babarengan ngawangun usaha patungan sareng perusahaan anu kuat di sakumna nagara.

001

Dugi ka ayeuna, NEWYEA parantos ngadegkeun 6 perusahaan patungan, langkung ti 20 kota proyek. Terus ningkatkeun sarat pamekaran nyalira tina alat, platform, operasi, palayanan, perencanaan sareng tata ruang, anu langkung saé tiasa nyayogikeun jaminan kualitas luhur pikeun pangwangunan win-win perusahaan sareng sadaya mitra.
Dina adegan rapat bursa, pamingpin sareng ahli anu ngiringan ati-ati ngajelaskeun kawijakan industri sareng tren pangwangunan, pangwangunan stasiun sareng pangalaman operasi anu dibagi ku pabrik fasilitas sareng operator platform, bursa anu jujur, pragmatik sareng mereun, sareng jelas ngagariskeun ageung rohangan pangwangunan industri muatan.
Platform muatan Xingluo anu diluncurkeun ku Evergrande utamina pikeun ngabantosan perusahaan leutik sareng mikro anu gawé bareng stasiun pikeun nyayogikeun alat manajemén anu komprehensif sareng propésional, sareng nyayogikeun jasa khusus dina seleksi tihang, adegan muatan, penjualan listrik sareng listrik pikeun pangwangunan stasiun. Ngaliwatan "one-stop" pikeun méréskeun titik nyeri pikeun nyiptakeun ékologi anu kabuka, sareng hubungan sareng sadaya platform patalimarga, supados ningkatkeun efisiensi operasi sacara umum, tapi ogé pikeun méréskeun "kilométer terakhir" perjalanan kendaraan énergi anyar.

001

Naha éta pikeun téknologi NEWYEA sareng Evergrande Xingluo ngecas Tong, rapat bursa ieu parantos ngajantenkeun langkung saé antara dua pihak. Evergrande Xingoxtong tiasa nyayogikeun platform terbuka pikeun kerjasama win-win pikeun NEWYEAs, ngabantosan perusahaan ngalaksanakeun pangwangunan sareng operasi stasiun muatan kalayan biaya anu langkung handap sareng épisiénsi anu langkung seueur, sareng ogé nempatkeun dasar anu kuat pikeun kerjasama masa depan antara perusahaan dina dua sisi.


Pos waktos: Aug-10-2021