Déwan Panilitian Pangwangunan Nasional asup ka Xiamen NEWYEA Group pikeun panyilidikan sareng panilitian

Tanggal 26 Juli, Dai Gongxing, Pupuhu Déwan Panilitian Pangwangunan Nasional, sareng rombongan ampir 30 jalma ngadatangan Grup NEWYEA pikeun panyilidikan. Dr Lin Guijiang, pangadeg Grup, sareng Mr.Jinquan, Wakil Présidén Eksekutif Grup, ngiringan resepsi.

001

Majelis Panilitian Pangwangunan Nasional mangrupikeun platform jasa kelas luhur anu saling nyayogikeun, kerjasama sareng pertukaran pikeun pamaréntah, perusahaan, think tank sareng lembaga panilitian. Pamilon dina acara éta nyaéta Dai Gongxing, pupuhu Déwan Panilitian Pangwangunan Nasional sareng tilas wakil ketua Pamaréntah Rahayat Xinjiang Uygur Wewengkon Otonom, Zhu Dongfang, Wakil Présidén Eksekutif Déwan Panilitian Pangwangunan Nasional sareng Présidén Pitunjuk Ékonomi sareng Perdagangan Cina Jurnal Komisi Pengembangan Nasional sareng Reformasi, Li Guobin, Wakil Ketua Eksekutif Déwan Panilitian Pangwangunan Nasional sareng Tilas Sutradara Departemen Sarat Sarat jeung Peraturan Menteri Perindustrian sareng Téknologi Informasi, Jin Danhua, Wakil Présidén Eksekutif Déwan Panalitian Pangwangunan Nasional sareng mantan Diréktur Kantor Umum Panitia Pusat Paguyuban Pendiri Démokratik Cina, ogé Wu Han, Sekretaris Jénderal Déwan Panalitian Pangwangunan Nasional sareng ampir 30 pamimpin sareng pangusaha luar biasa.

001

Dipirig ku Dr. Lin Guijiang, pangadeg Grup, Déwan Panilitian Pangwangunan Nasional ngadatangan stasiun démo pangisian terintegrasi kabel sareng nirkabel anu didirikeun ku Gedong Xiamen He Sheng, markas Grup NEWYEA, sareng nonton demonstrasi praktis ngecas nirkabel tina kandaraan listrik. Dina waktos anu sami, Dr. Lin Guijiang, digabungkeun sareng paméran di aula paméran di kantor pusat, ngajelaskeun téknologi sareng produk téknologi ngecas nirkabel, téknologi muatan sélulér, panyimpenan cahaya sareng téknologi muatan, téknologi muatan aman, sareng ngecas pinter platform operasi sareng platform dagang karbon énergi pinter perusahaan.

001

001

Salajengna, dua sisi kantor pusat Grup NEWYEA ngayakeun simposium kalayan téma "Hui Fujian, promosikeun pangwangunan". Dina rapat éta, Huang Xianglin, wakil umum manajer NEWYEA Group, ngajelaskeun kamekaran Grup dina industri ngecas nirkabel calakan kalayan jéntré, sareng nunjukkeun daya saing inti Grup NEWYEA ngalangkungan strategi organisasi, panilitian sareng pamekaran téknologi, manajemén tim bakat sareng dimensi séjén.

Dina hubungan interaktif sareng komunikasi antara dua pihak, pamingpinan Déwan Panilitian Pangwangunan Nasional nyatakeun pangakuan tinggi kana Grup NEWYEA ngeunaan pangalaman pamekaran industri, kaayaan pamekaran lengkep sareng hasil anu ngahasilkeun, sareng ogé masihan pangalaman sareng saran ngeunaan masalah anu aya hubunganana dina pamekaran perusahaan. Dina waktos anu sasarengan, dina waktos pembukaan Rencana Lima Taun ka-14, nagara éta ngagaduhan diskusi anu langkung jero dina fokus kana pamekaran industri énergi, visi héjo nétral karbon, sareng kasempetan énggal strategis industri énergi.

001
Salaku Li Guobin, wakil ketua eksekutif Déwan Panilitian Pangwangunan Nasional, nyarios, kagiatan ieu mangrupikeun inisiatif inovatif Déwan pikeun ngabagéakeun jaman anyar Rencana Lima Taun ka-14. Éta dirojong pisan ku mayoritas anggota Déwan sareng pengusaha, sareng bakal teras-terasan dilaksanakeun dina jalan pikeun ngamajukeun pamekaran perusahaan. NEWYEA ogé ngumpulkeun langkung seueur sumberdaya sareng platform promosi ngalangkungan kagiatan komunikasi sapertos kitu, anu ngagaduhan peran positip tinangtu dina perusahaan ngawangun bentuk usaha énergi énggal kalayan pamekaran digital sapertos kapasitas produksi, panyimpenan énergi sareng muatan, sareng ngamajukeun pola énggal pangembangan terpadu tina palinter transportasi, Internét énergi sareng kota pinter.  


Pos waktos: Aug-10-2021