Newyea Technology ngaluncurkeun Pameran Industri Pengisian Internasional Shanghai ka-14

Tanggal 26 Agustus, Newyea Technology ngaluncurkeun Pameran Industri Pengisian Internasional Shanghai ka-14 ku genep produk tihang tihang cerdas sareng sababaraha solusi layanan muatan calakan.
Dina dinten mimiti paméran, Shanghai Énergi Mobil Anyar sareng fasilitas muatan Forum Pangembangan Industri diayakeun di rohangan konperénsi M27 Shanghai New International Expo Center E4 Pavilion! Situs forum, katelah "Academy Award" industri tihang pengisian, upacara penghargaan "Golden tihang Award" diayakeun dina waktos anu sami, téknologi Newyea kalayan kakuatan nyalira pikeun menangkeun 10 perusahaan inovasi fasilitas muatan top China.

certid

certid

Newyea parantos ngiringan "kaunggulan fokus inovasi pragmatis" nilai inti, panilitian sareng pamekaran pikeun produk sareng solusi kepuasan pelanggan. Pangajén "Golden tihang Award 2020's top sepuluh ngecas fasilitas inovasi perusahaan", sanés ngan ukur Newyea tina kamampuan inovasi ilmiah sareng téknologi, pangakuan kamampuan transformasi intelektual independen inti, tapi ogé Newyea sains sareng téknologi ngadorong sareng insentif. Téhnologi Newyea bakal tetep nyayogikeun palanggan nganggo produk inovatif sareng solusi inovatif, bari teras-terasan ngaoptimalkeun sareng inovasi kolaborasi kanggo nyayogikeun palanggan sareng produk anu langkung responsif sareng solusi khusus.

Dina soré tanggal 26th, dina Forum Pengembangan Industri Otomobil Anyar Shanghai sareng Élmu Penguasaan 2020, Ren Lianfeng, Diréktur Téknis Xinpye Group, ngadamel pembagian inti anu hese tina "Outlook ngeunaan kombinasi pangisian nirkabel sareng autopilot", ngabagi sareng narjamahkeun titik nyeri ngecas produk autopilot anu aya, kaunggulan muatan nirkabel sareng autopilot, sareng produk ngecas nirkabel téknologi Newyea, solusi sareng kasus.

Ren Lianfeng nunjukkeun yén salah sahiji titik nyeri utama produk nyetir diri ayeuna, sapertos kendaraan mandiri sareng robot cerdas, nyaéta metode muatan anu aya mawa résiko kaamanan anu hébat sareng teu merenah pikeun ngecas di lingkungan anu keras. Kombinasi pengisian nirkabel sareng robot calakan sareng autopilot tiasa méréskeun kendala modeu pangisianan anu aya dina otomatisasi alat-alat calakan, sareng nyayogikeun ruang desain kabébasan pikeun robot calakan sareng alat-alat autopilot. Dina waktos anu sasarengan, éta tiasa méréskeun kasulitan sareng bahaya anu disumputkeun tina ngecas sareng ningkatkeun adaptasi lingkungan pengisian.

certid

Dina acara ieu, Teknologi Newyea henteu ngan ukur narik perhatian seueur padagang domestik sareng asing, tapi ogé janten perhatian média salaku sababaraha panyadia domestik solusi muatan calakan pikeun kendaraan listrik nganggo kabel + nirkabel.

Dina wawancara ekslusif sareng kolom "Kualitas" CCTV, Mr. Jin Quan, wakil presiden eksekutif Newyea Group, nunjukkeun yén "Kualitas produk mangrupikeun landesan keberhasilan perusahaan, sareng ningkatkeun kualitas produk mangrupikeun pondasi kasalametan sareng pamekaran perusahaan. Kumaha naha Newyea ngatur kualitas produk? "

certid

Huang nyarios yén Newyea gaduh tim kualitas lengkep, palaksanaan ketat tina ISO9000 、 ISO14000, sistem manajemen mutu ISO18000, sakumpulan peralatan uji anu saluyu sareng standar nasional, alat sepuh, alat simulasi otomotif, alat simulasi batré, produk dina prosés produksi sareng sateuacan pabrik bakal dititénan sapinuhna.
Kusabab rencana pangembangan Newyea salami 3-5 taun ka payun, Huang ogé masihan jawaban anu jelas atas nami perusahaan. Perusahaan bakal ngamajukeun misi lembaga panilitian pikeun "nyandak pangwangunan sistem inovasi salaku inti, ngabaktikeun dirina pikeun mendakan sareng nerapkeun sistem kakuatan nirkabel, ngabudidayakeun pamimpin anu inovatif sareng wirausaha sareng ngamajukeun pangwangunan ékonomi sareng sosial anu tetep". Tungtungna, éta bakal ngawangun pusat inovasi kelas munggaran internasional, janten dataran tinggi akademik sareng téknologi, bubuka bakat sareng latihan dataran tinggi, inkubasi industri sareng demonstrasi ékonomi inovasi dataran tinggi, ngagaduhan peran penting dina inovasi nasional sareng pamekaran, sareng dina skala bisnis pamekaran, Newyea bertekad pikeun janten perusahaan patokan dina bidang pengisian nirkabel mobil dina tilu taun, Dina lima taun janten perusahaan lapangan pengisian nirkabel mobil terkemuka.

Salaku wahana listrik domestik mimiti nirkabel + kabel sistem pengisian sistem panilitian sareng pamekaran, produksi, integrasi operasi perusahaan, téknologi Newyea parantos badarat di seueur kota di panjuru dunya langkung ti 20 proyek stasiun muatan. Di pikahareupeun, Teknologi Newyea bakal teras-terasan nuturkeun nilai inti "inovasi pragmatis, fokus kana kaunggulan, kerja keras sareng dédikasi, kerjasama win-win", sadaya jalan pikeun nyiptakeun nilai pikeun pangguna salaku titik awal, inovasi téknologi salaku pijakan, pikeun nyayogikeun pangguna nganggo solusi pengisian cerdas anu aman sareng merenah pikeun kendaraan listrik, kalayan produk énergi anu langkung saé, ngagancangkeun datangna éra énergi calakan anu anyar, Babarengan mitra global pikeun ngamajukeun pembentukan transportasi cerdas sareng integrasi énergi cerdas sareng pamekaran pola anyar!

certid

certid

certid

Ngeunaan Téhnologi Newyea - Téhnologi Newyea mangrupikeun perusahaan anu parantos ngembangkeun, ngahasilkeun sareng ngoperasikeun sistem pangisian daya calakan nirkabel + kabel terpadu pikeun kendaraan listrik di Tiongkok. Perusahaan fokus kana solusi umum tina ngecas calakan pikeun kendaraan listrik. Ayeuna, éta ngagaduhan genep séri produk tihang ngecas calakan, kalebet tihang integral nirkabel kabel, tihang DC tihang ngecas fléksibel, streaming média ngecas tihang, AC, DC ngecas tihang, kandaraan ngecas sélulér, dipasang témbok DC tihang. Dina kasang tukang strategi nasional kandaraan énergi anyar sareng kabijakan pamekaran industri tihang ngecas infrastruktur anyar, Newyea Technology parantos ngaluncurkeun modél jasa bisnis anu inovatif sareng dirobih, produk sareng solusi khusus pikeun ngalayanan sagala jinis sumber sareng palanggan koperasi.
Salaku panyadia solusi muatan calakan pikeun kandaraan listrik, Téhnologi Newyea ngamangpaatkeun pinuh pisan infrastruktur muatan salaku média pikeun integrasi infrastruktur informasi sareng prasarana, nyambungkeun énergi, inpormasi sareng tautan nilai tina kendaraan listrik konsumén sareng Internet énergi sisi-suplai, sareng nyambungkeun fasilitas, data sareng jasa kendaraan listrik sareng transportasi anu cerdas.


Waktos Post: Jul-30-2021