Grup NEWYEA diajak ngiringan acara 2021 Internet of Things Wind Direction Carbon Zero Summit pikeun ngabahas kasempetan énggal pikeun ngembangkeun héjo perusahaan.

Tanggal 8.2021 Juli, "2021 Internét tina Hal-hal Angin Angin Karbon Zero Summit", dipandu ku Komisi Pengembangan sareng Reformasi Xiamen sareng Biro Industri sareng Teknologi Informasi Xiamen, sareng sasarengan disponsoran ku Institut Panilitian Kelautan Sumber Daya Alam sareng Pangatur Panitia Cina Internét Internét tina Hal Expo, diayakeun di Xiamen. Dr Lin Guijiang, pupuhu Xiamen NEWYEA Group, diulem pikeun masihan pidato intisari sareng kumpul sareng para ahli dina bidang AloT, data ageung sareng investasi industri pikeun ngayakeun dialog anu aya hubunganana pikeun "promosikeun transformasi ékonomi sareng muka ékonomi nol-karbon" sareng nyarioskeun ngeunaan kasempetan énggal usaha AloT dina latar "target karbon dobel" di Cina.

001

001

Dina rapat éta, Dr. Lin Guijiang, kalayan téma "Inovasi Téknologi Energi Cerdas Karbon", ngenalkeun tanggung jawab réduksi émisi sareng kasempetan pasar ageung dipikahoyong ku industri mobil dina tujuan dual-carbon. Anjeunna nyarios yén ayeuna dina tren puncak karbon, penjualan kendaraan énergi énggal ningkat, diperkirakeun muncak dina 2040, penetrasi kendaraan listrik bakal ngahontal 100% dina 2045, ku 2060 bakal mawa investasi anyar dina 2060; sareng numutkeun data pasar, jumlah total 500 juta tumpukan pengisian bakal ngaleuwihan taun 2060. penetrasi gancang kendaraan listrik parantos janten konci pikeun pangurangan émisi karbon transportasi; digabungkeun sareng pamekaran sareng pangwangunan pasar perdagangan karbon, bakal teras-terasan ngajalankeun integrasi industri kandaraan énergi anyar sareng téknologi inovasi héjo, ngahasilkeun nilai pasar anu teu kaukur.

Grup NEWYEA ngabaru sareng ngawangun sistem kakuatan anyar kalayan énergi énggal salaku badan utama, sareng ngawangun sistem énergi anu bersih, rendah karbon, aman, sareng éfisién. Éta bakal ngagabungkeun inovasi téknologi sareng modeu integrasi kapasitas produksi, neundeun énergi, ngecas sareng énergi digital sareng aset kakuatan, sareng mingpin réformasi ékonomi sareng sosial anu sistematis ngalangkungan héjo sareng karbon handap pangwangunan énergi sareng kakuatan.

001

001

Dina waktos anu sami, dina dinten gempungan éta, pejabat anu aya kaitannana ti langkung ti 20 perusahaan sareng paguron luhur di panjuru nagara nganjang ka kantor pusat Grup NEWYEA pikeun kunjungan sareng tukeur. Dr Lin Guijiang ogé ngenalkeun prosés pamekaran Grup NEWYEA salami mangtaun-taun kalayan jéntré, sareng ngenalkeun produk anu aya hubunganana sareng ékologi anu ngecas calakan anu didamel ku perusahaan. Jalma anu cocog anu ngurus sadayana perusahaan sareng paguron luhur parantos nampi pisan tata ruang industri sareng pangwangunan Grup NEWYEA.

001
Salaku tambahan, sateuacan "Internét tina Hal-hal Angin Angin Karbon Zero Summit", tanggal 2 bulan ieu, Asosiasi Promosi Industri Manufaktur Cerdas Zhangzhou ogé ngayakeun rapat perayaan ulang taun sareng rapat déwan kadua anu munggaran. Dina dinten anu sami, Dr. Lin Guijiang, salaku présidén Asosiasi Promosi Industri Manufaktur Cerdas Zhangzhou, ngadamel laporan ngeunaan kaayaan pamekaran asosiasi promosi taun ayeuna.

001

001


Pos waktos: Aug-10-2021