Warta

  • ucapan salamet haneut!Téknologi Newyea DC ngecas produk séri tumpukan didaptarkeun dina Xiamen 2022 Téhnologi Héjo sareng Katalog Produk.

    Anyar-anyar ieu, Xiamen Newyea Technology Co., Ltd. ngadaptarkeun séri tumpukan ngecas DC dina Katalog Teknologi Héjo sareng Produk Xiamen 2022 dina kagiatan Kantor Konservasi Énergi Pamaréntah Kota Xiamen pikeun ngumpulkeun "Teknologi sareng Produk Héjo dina 2 ...
    Maca deui
  • Bagan ieu nunjukkeun sabaraha biaya pikeun ngecas EV vs

    Bagan ieu nunjukkeun sabaraha biaya pikeun ngecas EV vs

    POIN UTAMA ● Sanaos harga gas naék saatos invasi Rusia ka Ukraina, harga listrik ogé aya - khususna di sababaraha bagian AS anu parantos janten pasar ageung pikeun EV Tesla.● Janten, naha éta leres-leres langkung mirah pikeun "ngeusi bahan bakar" EV?CN...
    Maca deui
  • Pikeun seueur urang Éropa, révolusi kendaraan listrik mangrupikeun fatamorgana

    Pikeun seueur urang Éropa, révolusi kendaraan listrik mangrupikeun fatamorgana

    Dangukeun ka pembuat kawijakan EU sareng anjeun bakal yakin yén révolusi kendaraan listrik parantos dilaksanakeun."Kuring pikir pamindahan kana kendaraan listrik langkung gancang tibatan anu diantisipasi ku saha waé," saur pimpinan iklim EU Frans Timmermans awal taun ieu, nyatakeun…
    Maca deui
  • Kumaha Carjer Batré Mobil Listrik Gawé?

    Kumaha Carjer Batré Mobil Listrik Gawé?

    Sateuacan anjeun mutuskeun metode ngecas idéal pikeun EV anjeun, penting pisan pikeun ngartos kumaha cara ngecas batré mobil listrik.Ku kituna, hayu urang teuleum ka. Mobil listrik jadi beuki populér salaku jalma jadi beuki sadar kauntungan maranéhanana.Salah sahiji hal anu pangsaéna ngeunaan ele ...
    Maca deui
  • Jaman "euweuh Guns" datang!Mobil listrik ngajalankeun ka 'malam ledakan' kalayan ngecas nirkabel

    Dina taun-taun ayeuna, kalayan ngembangna pasar kendaraan énergi énggal, indéks paménta pikeun infrastruktur ngecas ningkat unggal dinten.Saatos sababaraha taun dukungan kawijakan sareng pamekaran pasar, tumpukan muatan parantos janten arus utama kendaraan énergi énggal.Sanajan kitu, muatan ayeuna ...
    Maca deui
  • Pangecas EV kedah sami penting sareng pom bensin, saur MP

    Pangecas EV kedah sami penting sareng pom bensin, saur MP

    Pamarentah kedah nganggap Prévalénsi fungsi anu leres tina pangecas kendaraan listrik (EV) sami pentingna sareng stasiun bensin pikeun mobil bahan bakar fosil, saur MP Tory.Sir Bill Wiggin, anu mangrupikeun supir mobil listrik, ngadesek para menteri pikeun nyetél "standar anu kuat" pikeun pangropéa ...
    Maca deui
  • Sabaraha lami kanggo ngecas EV?

    Upami anjeun nuju di pasar kanggo kendaraan listrik (EV), anjeun sigana panasaran ngeunaan sabaraha lami waktos ngecas EV.Anjeun teu bisa ngan eureun di SPBU salila lima menit, jeung gantina, anjeun bakal kudu ngadagoan bungkus batré nepi ka ngecas.Sababaraha faktor asup kana sabaraha gancang EV bakal ngecas, abdi ...
    Maca deui
  • Smart EV ngecas hasil dina réduksi émisi substansial - ulikan anyar

    Smart, atawa dioptimalkeun, ngecas EV - otomatis tur strategis shifting nalika hiji EV ngecas - nyata bisa ngurangan émisi sektor transportasi, nurutkeun laporan anyar ti nonprofit RMI jeung tech lingkungan nonprofit WattTime.Laporan anyar, "Leuwih EVs, Kurang Emis ...
    Maca deui
  • Naha Usaha Kedah Investasi di Stasion Ngecas EV Ayeuna

    Sakumaha pituduh panganyarna kami pikeun insentif EV sareng EV Charger nunjukkeun, kalolobaan nagara Éropa ayeuna nuju maju kalayan éléktrifikasi supados ngirangan émisi karbon sacara signifikan ku 2030. Inggris ngumumkeun dana £ 400 juta énggal pikeun pangecas EV sasih bulan, Italia parantos ngenalkeun. EV komprehensif ...
    Maca deui
  • Explainer: Tantangan ngecas kendaraan listrik Inggris

    Explainer: Tantangan ngecas kendaraan listrik Inggris

    Strategi infrastruktur pamaréntah boga tujuan pikeun ngabuka blokir bottlenecks rollout The trotoar Inggris geus jadi battlegrounds dina gelut pikeun mindahkeun nagara nuju kandaraan listrik.Nalika penjualan kendaraan batré di Inggris ngaleuwihan prediksi, industri parantos nyarioskeun alarm yén teu cekap ...
    Maca deui
  • Sabaraha Stasion Ngecas Di Cina?Analisis Pasar Ngecas Mobil Listrik Cina

    Cina nembé janten pamimpin dunya kalayan langkung ti 2.2 juta Stasiun Ngecas Mobil Listrik!Sabaraha stasiun ngecas di Cina?Analisis Pasar Ngecas Mobil Listrik Cina Dina latar tukang stagflasi industri mobil Cina sareng turunna kendaraan bahan bakar, ...
    Maca deui
  • Pasar ngecas nirkabel mekar, masalah chip microelectronic Newyea

    Pasar ngecas nirkabel mekar, masalah chip microelectronic Newyea

    Pasar ngecas nirkabel mekar, chip microelectronic Newyea prihatin Ngecas nirkabel henteu deui énggal, hatur nuhun kana panyebaran nyebar tina ngecas nirkabel dina telepon sélulér dina taun-taun ayeuna. asup ka wi...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2