Modeu 2 Carjer

  • Portable Level 2 EV Chargers with Mode 2 Charger

    Carger Level 2 EV Carger sareng Mode 2 Charger

    Fitur Gampang Colokkeun & puterkeun, operasi gampang Saluyukeun ayeuna ku tombol pencét dina tombol efisiensi tinggi Max 7.4kw ngecas kakuatan Portabel sareng merenah Ngeusi EV anjeun iraha waé sareng dimana waé Handal & aman TUV & CE disatujuan kualitas luhur KauntunganIP67 TUV tingkat panyalindungan anu disatujuan pikeun kaamanan Ngecas di lingkungan ekstrim Ayeuna adjustable Max 7 tingkatan ngecas pamilihan ayeuna Layar warna Témbongkeun status ngecas real-time Desain padet ingetan kabel Kuat Drop & Crush resistan ...