Hak inteléktual

Ti taun 2019, numutkeun kana basis data patén otoritas global incoPat, NEWYEA sacara mandiri nalungtik sareng ngalamar langkung ti 200 patén-patén; 36 mérek dagang, kalebet 2 mérek dagang EU sareng 2 mérek AS; 4 desain tata perenah sirkuit terpadu parantos diala; 19 pendaptaran hak cipta parangkat lunak; Dina peringkat aplikasi patén muatan nirkabel wahana listrik (Cina) anu nagara pelamar nyaéta Cina, ZTE New Energy, State Grid sareng Xiamen Newyea anu payun.

img