Stasion Charger EV

  • EV Fast Charger DC60kw with CCS CHaDEMO Cables for EV Charging Station

    EV Fast Charger DC60kw sareng kabel CCS CHaDEMO pikeun Stasion Ngecas EV

    Fitur Produk Téhnologi Newya ngagaduhan generasi anyar tihang ngecas calakan pikeun ékologi énergi énggal. Dumasar kana tihang ngecas calakan anu dipasang sacara mandiri ditalungtik sareng dikembangkeun ku LINUX, éta anu munggaran sadar aksés lancar kana Internét tina hal-hal sareng kota-kota pinter. Adaptor Newyea's DC carjer gancang dirancang pikeun gancang, pangisian daya anu merenah pikeun sadaya modél kendaraan listrik, kalebet anu dilengkepan sistem batré tegangan tinggi. The Newyea's compact si ...
  • EV Wallbox Home Charger AC 3.5KW for EV Charging

    EV Wallbox Home Charger AC 3.5KW pikeun Ngecas EV

    FeaturesSimple muatan Sederhana sareng gampang diputer pisan merenah pikeun panggunaan bumi Real-time Display Voltage ayeuna, waktos, status, kalepatan sareng kakuatan. Tingali bakal terang sadayana! Kacepet Terpadu Desain anu terintegrasi sareng kompak ngajantenkeun Pangropéa sareng kiriman langkung gampang Kaamanan langkung carjer kaasup langkung arus, langkung-voltase, gelombang, voltase rendah, panyalindungan kebocoran sareng perlindungan DC. Layar kaunggulanLCD 4.3 "Super" layar, tiasa mariksa inpormasi layar kalayan gampang. Ganti desain Colokkeun, teras saklar ...
  • Ultrafast EV Charging with Integrated Energy Storage DC160KW EV Fast  Charger

    Ngecas Ultrafast EV sareng Panyimpenan Énergi Terpadu DC160KW EV Fast Charger

    Fitur Produk Cocog sareng gun CCS, ChadeMO sareng GB / T, IEC62196-3 (Combo1 / Combo2). Efisiensi kakuatan 94%. Sambungan kabel / Nirkabel pikeun integrasi sareng CMS. Tampilan LCD anu ramah pikeun pangguna pikeun antarbeungeut pelanggan. Stasiun muatan luar IP55. Kauntungan Newyea DC160KW nyumponan sarat tina skénario anu béda-béda, City Charging Point: Carjer gancang Newyea DC tiasa nyayogikeun "ngeusian" gancang nambihan 100 km (62 mi) kisaran sakedik 15-25 menit. Pusat Ritel / Balanja: Newye ...
  • EV Wallbox Home Pro Charger AC7KW  for EV Charging

    EV Wallbox Home Pro Charger AC7KW pikeun EV Ngecas

    Fitur Fléksibel multi-protokol anu dirancang: CCS, CHAdeMO, GB / T ; Protocol Ngecas : OCPP1.6 ; Konéktipitas kabel / nirkabel pikeun integrasi sareng CMS. Tampilan LCD anu ramah pikeun pangguna pikeun antarbeungeut pelanggan. Stasiun muatan luar IP54. Tiasa nyayogikeun peralatan anu minuhan standar anu béda sareng ngaropea sakumaha sarat anjeun. Kauntungan The Newyea AC wallbox mangrupikeun carjer bumi anu inovatif sareng bernilai tinggi dina pasaran. Éta nganteurkeun kualitas anu luar biasa anu diarepkeun ti pamimpin dunya dina charg ...
  • Smart Integrated Fast Battery Charger for Electric Vehicle DC283 KW Fast Charger

    Carjer Batré Gancang Terpadu Smart pikeun Kandaraan Listrik DC283 KW Carjer Gancang

    Produk Feature Power kaluaran dugi ka 240KW DC sareng GB / T, IEC62196-3 (Combo 1 / Combo 2) gun 94% efisiensi daya Kabel sambungan kabel sareng nirkabel pikeun integrasi sareng CMS. Tampilan LCD anu ramah pikeun pangguna pikeun antarbeungeut pelanggan. ID 55 Stasion pengisian ruangan di Kauntungan Newyea DC280KW cocog pikeun bisnis caket interstates sareng jalan utama pikeun nyayogikeun supir EV ku jalan péngkolan gancang-gancang ogé tiasa dianggo di tempat damel, masihan padamel cara gancang ka luhur nalika aranjeunna peryogi. Hybrid mennekes AC ...
  • EV WallBox Pro-Smart Charger AC7KW  with APP Control

    EV WallBox Pro-Smart Charger AC7KW kalayan Kontrol APP

    FeaturesSimple muatan Sederhana sareng gampang maén pisan merenah Waktu-ayeuna Tampilan Tegangan ayeuna, waktos, status, kalepatan sareng kakuatan. Tingali bakal terang sadayana! Kacepet Terpadu Desain anu terintegrasi sareng kompak ngajantenkeun Pangropéa sareng kiriman langkung gampang Kaamanan langkung carjer kaasup langkung arus, langkung-voltase, gelombang, voltase rendah, panyalindungan kebocoran sareng perlindungan DC. Layar AdvantagesSuper 4.3 ”super”, tiasa mariksa inpormasi layar kalayan gampang. Ngalihkeun desain Colokkeun, maka saklar tiasa ngamimitian atanapi ...
  • 7KW EV Wireless Charging System For Cars Parking Garage Use

    7KW EV Wireless Charging System Pikeun Mobil Parkir Garasi Pamakéan

    NEWYEA Technology 7 KW sistem ngecas modular non-contact mangrupikeun solusi anu dirancang pikeun ngecas nirkabel kendaraan listrik. Sistem dibagi kana dua bagian: ngirimkeun sareng nampi. Bagian anu ngirimkeun diwangun ku kotak kendali ngirim sareng coil pangirim, sareng bagian anu nampi diwangun ku kotak kontrol narima sareng coil panarima. Dibandingkeun sareng sistem pengisian kontak, sistem transfer énergi nirkabel ngagaduhan kaunggulan operasi saderhana, safet ...
  • EV Wallbox Pro-Smart Charger AC7KW with OCPP 1.6&2.0

    EV Wallbox Pro-Smart Charger AC7KW sareng OCPP 1.6 & 2.0

    Fitur Manajemén muatan komérsial. Jauh kadali stasiun muatan anjeun ku Protokol OCPP. Ngawaskeun sareng Ngalaporkeun. Lacak sareng saluyukeun konsumsi kakuatan. Ékonomi. Pilih tarif énergi anjeun sareng ngantepkeun sistem otomatis nyéépkeun waktos anu paling mirah pikeun ngeusi EV. AdvantagesMore Durable PV VO material pc tinggi khusus tiasa nahan ngarusak, ngalungkeun sareng lingkungan kejem anu sanés. Fungsi lengkep OCPP tumpukan muatan kami ngagaduhan fungsi lengkep ocpp1.6-J, kalebet fungsi inti. Ngecas pinter, ap ...
  • 3.7KW Wireless Charging System For Cars

    3.7KW Wireless Charging System Pikeun Mobil

    Pusat Newyea R&D diwangun ku profesor, dokter, master, sareng insinyur senior ti bumi sareng luar negeri, fokus kana pamekaran téknologi ngecas pinter nirkabel sareng kabel pikeun kendaraan listrik, téknologi muatan nirkabel daya leutik sareng sedeng sareng solusi énggal, ngawengku 10.000 méter pasagi bebas Gedong kantor R&D sareng laboratorium R&D saluyu sareng standar kelas munggaran internasional ngalaksanakeun modél inovasi sistem palanggan, ngenalkeun konsumén kana sagala aspek ...
  • EV Wallbox Comercial Charger AC7KW with Socket and Cable Connector

    EV Wallbox Comercial Charger AC7KW kalayan Soket sareng Konektor Kabel

    Produk Feature7KW EV Home Charger mangrupikeun carjer AC-fase tunggal kalayan kaluaran kaluaran 32A maksimum, didesain khusus kanggo panggunaan pribadi. Kalayan desain ramping sareng ukuran kompak, éta ngahémat rohangan sareng gampang dioperasikeun, anu mangrupikeun solusi anu cocog pikeun bumi sareng perusahaan. Carjer cocog pikeun aplikasi jero ruangan sareng outdoor, kalayan ngalindungan dina kelas dugi ka IP65. Éta ngadukung pamasangan témbok-dipasang ogé pamasangan lantai-nangtung. Kalayan modul WIFI internal ngadukung komunikasi OCPP p ...
  • 30KW EV Wireless Charging System for EV Charging Station

    30KW EV Wireless Charging System pikeun EV Charging Station

    Dina 2014 ngecas nirkabel pikeun kandaraan listrik diwanohkeun di pasar sareng NEWYEA anu mingpin muatan dina pamekaran téknologi sareng standarisasi.

  • EV Wallbox Commecial Charger AC7KW Compatible with Either Type 1 or Type 2 cable

    EV Wallbox Commerce Charger AC7KW Cocog sareng Boh Tipe 1 atanapi Tipe 2 kabel

    Produk Fitur carjer komérsial 7KW dirancang pikeun panggunaan umum kalayan auténtikasi RFID. Dilengkepan stop kontak tipe 2, carjer kompatibel sareng kabel tipe 1 atanapi tipe 2. Patuh kana standar industri, carjer ev komersil nganggo méteran MID anu parantos disertakeun pikeun mastikeun akurasi sareng RCD internal pikeun ngamankeun kasalametan. Carjer ogé kalebet deteksi kabocoran 6mA DC, anu ngaleungitkeun kabutuhan pikeun upcost anu mahal tina tipe RCD B. Carjer tiasa dihubungkeun sareng charg ...
12 Teras> >> Halaman 1/2