Daya Portabel Carger Wireless Wireless

  • Double Wireless Charger Portable Power for Mobile Phone Charging

    Daya Portabel Carger Wireless Wireless pikeun Ngecas Telepon Seluler

    Spesifikasi Produk Nami produk : [Rock]. Input nirkabel ganda Masukan : QC3.0 9V / 2A Kaluaran : ①max.10W ②max.10W Jarak pengisian daya: ≤8mm Dimensi : 284 * 146 * 122mm Beurat : 500g Warna : Fitur Produk abu 1. MIX & Pertandingan seni basis Tech 2. Kiripik jagong alus NY7501 di jero 3. Nirkabel ngecas langkung gancang Carger bade iraha waé! Tetep jaga iraha waé. Nalika ngecas nirkabel, anjeun tiasa ngawalon telepon sacara bébas, Ngecas nirkabel bari ngagoler posisi set nangtung: charger nirkabel & sta sélulér ...