Meja Wireless Carger

  • Smart Desk wireless charger for Mobile Phone in Different Models

    Carjer nirkabel Meja Smart pikeun Ponsel dina Modél Béda

    Spesifikasi Produk Nami Produk : Desktop charger nirkabel Modél No : NY-TA103 Input : DC5V / 1.5A Daya transmisi : 7W Jarak pengisian daya: ≤10mm Ukuran : 90 * 90 * 16.7mm Beurat bersih: 91g Warna : Héjo poék Produk Fitur Cas Gancang Ngalawan Telepon Ngadamel Meja anjeun Sénsor Pikaresepeun Ti Ngecas Nirkabel Dina Unggal Menit Sareng Kadua. Alat Anu Penting Pisan Anu Ngakuasa Kahariwang Jalma Butuh Dilema Telepon Sélulér Dina Konsumsi Éléktrik Panyambutan Seluler Terus-terusan, Handap Po ...