DC Carjer

  • Smart Integrated Fast Battery Charger for Electric Vehicle DC283 KW Fast Charger

    Carjer Batré Gancang Terpadu Smart pikeun Kandaraan Listrik DC283 KW Carjer Gancang

    Produk Feature Power kaluaran dugi ka 240KW DC sareng GB / T, IEC62196-3 (Combo 1 / Combo 2) gun 94% efisiensi daya Kabel sambungan kabel sareng nirkabel pikeun integrasi sareng CMS. Tampilan LCD anu ramah pikeun pangguna pikeun antarbeungeut pelanggan. ID 55 Stasion pengisian ruangan di Kauntungan Newyea DC280KW cocog pikeun bisnis caket interstates sareng jalan utama pikeun nyayogikeun supir EV ku jalan péngkolan gancang-gancang ogé tiasa dianggo di tempat damel, masihan padamel cara gancang ka luhur nalika aranjeunna peryogi. Hybrid mennekes AC ...
  • EV Fast Charger DC60kw with CCS CHaDEMO Cables for EV Charging Station

    EV Fast Charger DC60kw sareng kabel CCS CHaDEMO pikeun Stasion Ngecas EV

    Fitur Produk Téhnologi Newya ngagaduhan generasi anyar tihang ngecas calakan pikeun ékologi énergi énggal. Dumasar kana tihang ngecas calakan anu dipasang sacara mandiri ditalungtik sareng dikembangkeun ku LINUX, éta anu munggaran sadar aksés lancar kana Internét tina hal-hal sareng kota-kota pinter. Adaptor Newyea's DC carjer gancang dirancang pikeun gancang, pangisian daya anu merenah pikeun sadaya modél kendaraan listrik, kalebet anu dilengkepan sistem batré tegangan tinggi. The Newyea's compact si ...
  • Ultrafast EV Charging with Integrated Energy Storage DC160KW EV Fast  Charger

    Ngecas Ultrafast EV sareng Panyimpenan Énergi Terpadu DC160KW EV Fast Charger

    Fitur Produk Cocog sareng gun CCS, ChadeMO sareng GB / T, IEC62196-3 (Combo1 / Combo2). Efisiensi kakuatan 94%. Sambungan kabel / Nirkabel pikeun integrasi sareng CMS. Tampilan LCD anu ramah pikeun pangguna pikeun antarbeungeut pelanggan. Stasiun muatan luar IP55. Kauntungan Newyea DC160KW nyumponan sarat tina skénario anu béda-béda, City Charging Point: Carjer gancang Newyea DC tiasa nyayogikeun "ngeusian" gancang nambihan 100 km (62 mi) kisaran sakedik 15-25 menit. Pusat Ritel / Balanja: Newye ...