Kasus Gawé

NEWYEA parantos ngamajukeun investasi, pangwangunan sareng operasi muatan tumpukan di panjuru nagara ngaliwatan pendirian usaha patungan sareng perusahaan anu kuat ti sakumna penjuru dunya. Dugi ka ayeuna, NEWYEA parantos ngadegkeun 5 perusahaan patungan sareng proyék di langkung ti 20 kota. Dina waktos anu sasarengan, urang bakal tetep ngahijikeun kakuatan internalna, sareng teras-terasan ningkatkeun persyaratan pangwangunanna nyalira dina hal alat, platform, operasi, palayanan, sareng tata perencanaan, supados langkung saé masihan jaminan kualitas luhur pikeun win-win pamekaran perusahaan sareng mitra na. Babarengan jeung konsumén, urang bakal ngagedéan, kerja keras, sareng sacara tuntas ngembangkeun pasar, ningkatkeun usaha pangembangan bisnis, sareng teras-terasan ngadamel terobosan anu énggal.

img
img

Hainan - Stasion Pengisian Dagang Internasional Haikou

img

Xiamen Hesheng Mansion - Stasion démo ngecas terpadu nirkabel pinter

img

Shenzhen - Lutei ngecas tihang

img

Zhangzhou - Léngkah gampang ngecas tihang

img

Xiamen - Huixin Wealth Center ngecas tihang

img

Zhangzhou - Stasion Pengisian Taman Jiangbin

img

Wuhan - Stasion Pengisian Putian

img

Quanzhou - Stasion muatan Energi Anyar Quanan

img

Xiamen - Stasion muatan Jalan Dongpu

img

Xiamen - Stasion Ngecas Huangcuo

img

Quanzhou - Stasion Ngecas Mobil Héjo Smart

img

Jiaomei - Stasion ngecas Mobil Hongwei

img

Chongqing - Stasion ngecas daérah wisata puncak

img

Chongqing - Stasion Pengisian Pusat Kesehatan Qianjiang

img

Xiamen - Stasion Ngecas Kulon

img

Zhangzhou - Stasion Pengisian Taman Huimin