Taros Kami

Xiamen NEWYEA Technology Co., Ltd.

Alamat

11F, Gedong Hesheng No. 8, Jalan Jinshan, Distrik Siming Xiamen, Cina

Telepon

Kelompok Tel: 86-0592-6882508

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami