Carjer AC

  • EV Wallbox Pro-Smart Charger AC7KW with OCPP 1.6&2.0

    EV Wallbox Pro-Smart Charger AC7KW sareng OCPP 1.6 & 2.0

    Fitur Manajemén muatan komérsial. Jauh kadali stasiun muatan anjeun ku Protokol OCPP. Ngawaskeun sareng Ngalaporkeun. Lacak sareng saluyukeun konsumsi kakuatan. Ékonomi. Pilih tarif énergi anjeun sareng ngantepkeun sistem otomatis nyéépkeun waktos anu paling mirah pikeun ngeusi EV. AdvantagesMore Durable PV VO material pc tinggi khusus tiasa nahan ngarusak, ngalungkeun sareng lingkungan kejem anu sanés. Fungsi lengkep OCPP tumpukan muatan kami ngagaduhan fungsi lengkep ocpp1.6-J, kalebet fungsi inti. Ngecas pinter, ap ...
  • EV Wallbox Comercial Charger AC7KW with Socket and Cable Connector

    EV Wallbox Comercial Charger AC7KW kalayan Soket sareng Konektor Kabel

    Produk Feature7KW EV Home Charger mangrupikeun carjer AC-fase tunggal kalayan kaluaran kaluaran 32A maksimum, didesain khusus kanggo panggunaan pribadi. Kalayan desain ramping sareng ukuran kompak, éta ngahémat rohangan sareng gampang dioperasikeun, anu mangrupikeun solusi anu cocog pikeun bumi sareng perusahaan. Carjer cocog pikeun aplikasi jero ruangan sareng outdoor, kalayan ngalindungan dina kelas dugi ka IP65. Éta ngadukung pamasangan témbok-dipasang ogé pamasangan lantai-nangtung. Kalayan modul WIFI internal ngadukung komunikasi OCPP p ...
  • EV Wallbox Commecial Charger AC7KW Compatible with Either Type 1 or Type 2 cable

    EV Wallbox Commerce Charger AC7KW Cocog sareng Boh Tipe 1 atanapi Tipe 2 kabel

    Produk Fitur carjer komérsial 7KW dirancang pikeun panggunaan umum kalayan auténtikasi RFID. Dilengkepan stop kontak tipe 2, carjer kompatibel sareng kabel tipe 1 atanapi tipe 2. Patuh kana standar industri, carjer ev komersil nganggo méteran MID anu parantos disertakeun pikeun mastikeun akurasi sareng RCD internal pikeun ngamankeun kasalametan. Carjer ogé kalebet deteksi kabocoran 6mA DC, anu ngaleungitkeun kabutuhan pikeun upcost anu mahal tina tipe RCD B. Carjer tiasa dihubungkeun sareng charg ...
  • EV Commercial Charger 3 phase AC11KW for New Energy Vehicles

    EV Komérsial Carger 3 fase AC11KW pikeun Kandaraan Énergi Anyar

    Fitur • Desain hemat ruang sareng gampang dipasang • fungsionalitas pinter pikeun pangisian daya dioptimalkeun • Pembaruan parangkat lunak jauh • Rupa-rupa pilihan konéktipitas • Méter énergi internal pikeun manajemén beban Manpaat konci • Patuh kana standar IEC • Fase tunggal dugi ka 7,4 kW / 32 A • Tilu fase dugi ka 43 kW / 64 A • Perlindungan IP54, IK10 • Panyambung tipe 2, stop kontak nganggo atanapi teu nganggo rana • Overcurrent, overvoltage, undervoltage, ground fault and surge protection integrated Advantage Newyea of ​​...
  • Smart Electric Vehicle Comercial Fast Charger 22KW for Type 2

    Smart Electric Vehicle Comercial Fast Charger 22KW pikeun Tipe 2

    Produk Fitur carjer komérsial 22KW dirancang pikeun panggunaan umum kalayan auténtikasi RFID. Dilengkepan stop kontak tipe 2, carjer kompatibel sareng kabel tipe 1 atanapi tipe 2. Patuh kana standar industri, carjer nganggo méteran MID bijil pikeun mastikeun akurasi sareng RCD internal pikeun ngamankeun kasalametan. Carger ogé kalebet deteksi kabocoran 6mA DC, anu ngaleungitkeun kabutuhan pikeun upcost anu mahal tina tipe RCD B. Carger tiasa disambungkeun kana jaringan anu ngeusi ...
  • EV Smart 44kW  Charger with dual Type 2 plug for  public charging station

    EV Smart 44kW Carger sareng colokan dual Type 2 pikeun stasiun muatan umum

    Fitur Produk Patuh sareng standar industri, carjer nganggo méteran MID anu parantos disahkeun pikeun mastikeun akurasi sareng built-in RCD pikeun ngamankeun kasalametan. Carger ogé kalebet deteksi kabocoran 6mA DC, anu ngaleungitkeun kabutuhan pikeun biaya mahal jinis RCD B. Sababaraha charger umum dina hiji lokasi tiasa diintegrasikeun dina jaringan kalayan ngan ukur hiji sambungan komunikasi internét. Hatur nuhun kana muka protokol OCPP 1.6, operasi sareng status carjer diawasi sareng dikontrol ku ba ...
  • Portable Level 2 EV Chargers with Mode 2 Charger

    Carger Level 2 EV Carger sareng Mode 2 Charger

    Fitur Gampang Colokkeun & puterkeun, operasi gampang Saluyukeun ayeuna ku tombol pencét dina tombol efisiensi tinggi Max 7.4kw ngecas kakuatan Portabel sareng merenah Ngeusi EV anjeun iraha waé sareng dimana waé Handal & aman TUV & CE disatujuan kualitas luhur KauntunganIP67 TUV tingkat panyalindungan anu disatujuan pikeun kaamanan Ngecas di lingkungan ekstrim Ayeuna adjustable Max 7 tingkatan ngecas pamilihan ayeuna Layar warna Témbongkeun status ngecas real-time Desain padet ingetan kabel Kuat Drop & Crush resistan ...
  • EV Wallbox Home Charger AC 3.5KW for EV Charging

    EV Wallbox Home Charger AC 3.5KW pikeun Ngecas EV

    FeaturesSimple muatan Sederhana sareng gampang diputer pisan merenah pikeun panggunaan bumi Real-time Display Voltage ayeuna, waktos, status, kalepatan sareng kakuatan. Tingali bakal terang sadayana! Kacepet Terpadu Desain anu terintegrasi sareng kompak ngajantenkeun Pangropéa sareng kiriman langkung gampang Kaamanan langkung carjer kaasup langkung arus, langkung-voltase, gelombang, voltase rendah, panyalindungan kebocoran sareng perlindungan DC. Layar kaunggulanLCD 4.3 "Super" layar, tiasa mariksa inpormasi layar kalayan gampang. Ganti desain Colokkeun, teras saklar ...
  • EV Wallbox Home Pro Charger AC7KW  for EV Charging

    EV Wallbox Home Pro Charger AC7KW pikeun EV Ngecas

    Fitur Fléksibel multi-protokol anu dirancang: CCS, CHAdeMO, GB / T ; Protocol Ngecas : OCPP1.6 ; Konéktipitas kabel / nirkabel pikeun integrasi sareng CMS. Tampilan LCD anu ramah pikeun pangguna pikeun antarbeungeut pelanggan. Stasiun muatan luar IP54. Tiasa nyayogikeun peralatan anu minuhan standar anu béda sareng ngaropea sakumaha sarat anjeun. Kauntungan The Newyea AC wallbox mangrupikeun carjer bumi anu inovatif sareng bernilai tinggi dina pasaran. Éta nganteurkeun kualitas anu luar biasa anu diarepkeun ti pamimpin dunya dina charg ...
  • EV WallBox Pro-Smart Charger AC7KW  with APP Control

    EV WallBox Pro-Smart Charger AC7KW kalayan Kontrol APP

    FeaturesSimple muatan Sederhana sareng gampang maén pisan merenah Waktu-ayeuna Tampilan Tegangan ayeuna, waktos, status, kalepatan sareng kakuatan. Tingali bakal terang sadayana! Kacepet Terpadu Desain anu terintegrasi sareng kompak ngajantenkeun Pangropéa sareng kiriman langkung gampang Kaamanan langkung carjer kaasup langkung arus, langkung-voltase, gelombang, voltase rendah, panyalindungan kebocoran sareng perlindungan DC. Layar AdvantagesSuper 4.3 ”super”, tiasa mariksa inpormasi layar kalayan gampang. Ngalihkeun desain Colokkeun, maka saklar tiasa ngamimitian atanapi ...