Tentang Kami

Xiamen NEWYEA Technology Co., Ltd.

Grup NEWYEA

img

Newyea Group mangrupikeun perusahaan anu didorong ku téknologi ngahijikeun R&D, manufaktur sareng investasi. Diadegkeun ku Dr. Lin Guijiang, élmuwan PALING PALING sareng élmuwan terkemuka global dina téknologi ngecas nirkabel.

R&D anu kuat sareng tim manajemen diwangun ku profesor, dokter, master, sareng insinyur senior ti bumi sareng luar negeri, fokus kana panilitian sareng pamekaran téknologi catu daya nirkabel sareng industrialisasi sistem catu daya nirkabel. Nyayogikeun jasa téknis catu daya nirkabel dina bidang kandaraan listrik, Internét tina Hal-hal sareng MEMS, kota-kota cerdas, integrasi militér-sipil, sareng komitmen pikeun ngajantenkeun panyadia solusi kakuatan nirkabel anu utami.

Teknologi Newyea Group dina bidang ngecas pinter, khususna nirkabel ngecas, parantos ngahontal tingkat maju internasional. Saatos Grid Nagara sareng Qualcomm, Newyea Group parantos kéngingkeun langkung ti 200 patén téknis dina bidang pangisian nirkabel, kalebet 57 patén penemuan sareng 36 mérek dagang. Diantarana, 2 mérek dagang EU sareng 2 mérek dagang AS; 4 desain tata perenah sirkuit terpadu parantos diala; 19 pendaptaran hak cipta parangkat lunak; dipimpin sareng ilubiung dina nyusun langkung ti 10 standar nasional, standar industri, sareng standar lokal.

img

Téhnologi NEWYEA

img
Xiamen NEWYEA Technology Co., Ltd. museurkeun kana solusi muatan cerdas kandaraan listrik, sareng mangrupikeun perusahaan domestik pangpayunna anu ngahijikeun kana panilitian sareng pamekaran, produksi sareng operasi sistem muatan listrik nirkabel sareng kabel anu nganggo kabel. Newyea ngagaduhan solusi téknis pikeun muatan nirkabel wahana listrik, produk tihang pinter anu ngarah kana industri, ngecas palinter platform operasi jasa terpadu sareng kamampuan pembiayaan anu kuat.

Dina latar tukang strategi nasional wahana énergi anyar sareng prasarana anu anyar ngecas kawijakan pangembangan industri tihang, Newyea nganggo modél bisnis sareng jasa anu inovatif sareng dirobih, produk sareng solusi anu disayogikeun pikeun ngalayanan sadaya sumber daya sareng konsumén koperasi, sareng masihan pinuh pikeun infrastruktur muatan salaku média pikeun integrasi infrastruktur inpormasi sareng prasarana anu sanés, éta muka énergi, inpormasi sareng tautan nilai kendaraan listrik sisi konsumen sareng Internet énergi sisi-suplai, sareng dina waktos anu sami muka fasilitas, data sareng jasa tautan kandaraan listrik sareng transportasi pinter, ngajantenkeun yayasan pengisian yén fasilitasna sacara vertikal ditingkatkeun tina fasilitas panggunaan énergi biasa pikeun infrastruktur anu kaasup énergi, sareng sacara horizontal ditingkatkeun janten infrastruktur transportasi pinter, ngamajukeun pembentukan pola anyar pangembangan terpadu transportasi pinter. jeung énergi pinter.

img

Pabrik sareng R&D Base

img

NEWYEA pinter ngecas produksi tihang sareng basis panalungtikan perenahna di Hua'an, katelah "Mutiara Beixi", sakitar 80 kilométer ti markas Xiamen. Basisna ngaliput lega 256 hektar, ampir 110.000 méter pasagi, kalebet genep gedong standarisasi sareng tiasa ngawujudkeun transformasi hasil panilitian nirkabel ageung, sedeng sareng alit pikeun industrialisasi, fokus kana produksi sareng pabrik kandaraan énergi énggal. ngecas tihang. Luyu sareng sarat anu relevan pikeun ISO, OHSMS sareng pamekaran berkelanjutan, kami parantos netepkeun sareng ningkatkeun sistem manajemen anu terintegrasi. Ayeuna, kami parantos ngalangkungan sistem manajemen mutu ISO9001: 2015, sistem manajemen lingkungan ISO14001 sareng sistem sertifikasi sistem manajemen kasehatan sareng kasihatan OHSMS18001. R&D independen sareng produksi, sareng sacara ketat nuturkeun pamariksaan unggal tautan sistem kontrol kualitas pikeun mastikeun jaminan kualitas dina prosés produksi. Tina riset téknologi sareng pamekaran dugi ka pangiriman produk, kualitas dikontrol ketat, sareng kapentingan konsumén dijamin anu paling saé dina hal kapasitas produksi.

NEWYEA pinter ngecas dasar produksi tihang

Puseur R&D NEWYEA diwangun ku profesor, dokter, master, sareng insinyur senior ti bumi sareng luar negeri, fokus kana pamekaran téknologi ngecas pinter nirkabel sareng kabel pikeun kendaraan listrik, téknologi muatan nirkabel daya leutik sareng sedeng sareng solusi énggal, ngawengku 10.000 méter pasagi bebas Gedong kantor R&D sareng laboratorium R&D saluyu sareng standar kelas munggaran internasional ngalaksanakeun modél inovasi sistem palanggan, ngenalkeun palanggan kana sagala aspek prosés inovasi internal perusahaan, sareng damel raket sareng basis produksi pikeun ngahontal industri terpadu ti R&D dugi ka produksi sareng ngahontal kapuasan gancang kabutuhan pelanggan, damel sareng konsumén pikeun nyiptakeun solusi muatan pinter anu minuhan sagala rupa aplikasi industri.

img

Setélan Standar

Dugi ka ayeuna, NEWYEA parantos ilubiung dina nyiapkeun 7 standar nasional pikeun ngecas nirkabel, 2 standar grup, 3 ulasan standar internasional, sareng parantos ngiringan nyusun 1 standar lokal, 1 standar grup, sareng sababaraha standar perusahaan. Dina prosés gawé standarisasi, kerjasama sareng Biro Pengawasan Kota Propinsi Fujian, Biro Pengawasan Kualitas Xiamen, Institut Téknologi Harbin, Uni Éléktrik Cina, Institut Panilitian Automobil Cina, Institut Panilitian Daya Éléktrik Tiongkok, Lembaga Panilitian Électric Grid Propinsi, Standar Éléktronika Cina Lembaga sareng departemén anu kompeten sanés sareng lembaga panilitian ilmiah silih tukeur sareng kerjasama, sareng dikoordinir pikeun ngalaksanakeun sajumlah kerja standarisasi.

Henteu No Proyék / Standar No. Ngaran Standar Tipe Standar
1 IEC 61980-1 Sistem mindahkeun kakuatan nirkabel wahana listrik (WPT). Bagéan 1: Syarat umum. Standar Internasional
2 ISO 19363 Kandaraan jalan anu didorong listrik - Mindahkeun kakuatan nirkabel médan magnét Standar Internasional
3 SAE TIR J2954 Kandaraan jalan anu didorong sacara listrik - Mindahkeun kakuatan nirkabel médan magnét - Syarat kaamanan sareng interoperabilitas Standar Internasional
4 GB / T 38775.1-2020 Sistem ngecas nirkabel pikeun kendaraan listrik - Bagéan 1: Syarat umum Standar Nasional
5 GB / T 38775.3-2020 Sistem ngecas nirkabel pikeun kendaraan listrik - Bagéan 3: Syarat khusus Standar Nasional
6 20180971-T-524 (Fase Drafting) Sistem muatan nirkabel wahana listrik Sarat khusus pikeun aplikasi wahana komérsial Standar Nasional
7 20180679-T-524 (Fase Drafting) Sarat téknis sareng spésifikasi uji pikeun sistem catu daya nirkabel tina garasi parkir stereo Standar Nasional
8 20171275-T-339 (Fase Drafting) Syarat kasaluyuan éléktromagnétik sareng metode tés pikeun sistem muatan nirkabel kendaraan listrik Standar Nasional
9 20181906-T-339 (Fase Drafting) Syarat interoperabilitas sareng tés pikeun sistem muatan nirkabel pikeun kandaraan listrik - Bagéan 2: Wahana réngsé Standar Nasional
10 20180970-T-524 (Fase Drafting) Syarat interoperabilitas sareng uji coba pikeun sistem pengisian nirkabel pikeun kendaraan listrik - Bagéan 1: ground end Standar Nasional
11 DB35 / T 1875-2019 Persyaratan kinerja sareng metode uji coba pikeun sistem muatan nirkabel wahana dina médan listrik murni (pabrik) Standar Lokal
12 T / CEC 277-2019 Widang listrik murni (tutuwuhan) sistem kendaraan nirkabel wahana motor Spesifikasi téknis Standar Grup
13 T / CECS 611- 2019 Spésifikasi téknis pikeun fasilitas ngecas nirkabel pikeun kendaraan listrik Standar Grup