7KW

  • EV Wallbox Comercial Charger AC7KW with Socket and Cable Connector

    EV Wallbox Comercial Charger AC7KW kalayan Soket sareng Konektor Kabel

    Produk Feature7KW EV Home Charger mangrupikeun carjer AC-fase tunggal kalayan kaluaran kaluaran 32A maksimum, didesain khusus kanggo panggunaan pribadi. Kalayan desain ramping sareng ukuran kompak, éta ngahémat rohangan sareng gampang dioperasikeun, anu mangrupikeun solusi anu cocog pikeun bumi sareng perusahaan. Carjer cocog pikeun aplikasi jero ruangan sareng outdoor, kalayan ngalindungan dina kelas dugi ka IP65. Éta ngadukung pamasangan témbok-dipasang ogé pamasangan lantai-nangtung. Kalayan modul WIFI internal ngadukung komunikasi OCPP p ...
  • EV Wallbox Commecial Charger AC7KW Compatible with Either Type 1 or Type 2 cable

    EV Wallbox Commerce Charger AC7KW Cocog sareng Boh Tipe 1 atanapi Tipe 2 kabel

    Produk Fitur carjer komérsial 7KW dirancang pikeun panggunaan umum kalayan auténtikasi RFID. Dilengkepan stop kontak tipe 2, carjer kompatibel sareng kabel tipe 1 atanapi tipe 2. Patuh kana standar industri, carjer ev komersil nganggo méteran MID anu parantos disertakeun pikeun mastikeun akurasi sareng RCD internal pikeun ngamankeun kasalametan. Carjer ogé kalebet deteksi kabocoran 6mA DC, anu ngaleungitkeun kabutuhan pikeun upcost anu mahal tina tipe RCD B. Carjer tiasa dihubungkeun sareng charg ...
  • EV Wallbox Home Pro Charger AC7KW  for EV Charging

    EV Wallbox Home Pro Charger AC7KW pikeun EV Ngecas

    Fitur Fléksibel multi-protokol anu dirancang: CCS, CHAdeMO, GB / T ; Protocol Ngecas : OCPP1.6 ; Konéktipitas kabel / nirkabel pikeun integrasi sareng CMS. Tampilan LCD anu ramah pikeun pangguna pikeun antarbeungeut pelanggan. Stasiun muatan luar IP54. Tiasa nyayogikeun peralatan anu minuhan standar anu béda sareng ngaropea sakumaha sarat anjeun. Kauntungan The Newyea AC wallbox mangrupikeun carjer bumi anu inovatif sareng bernilai tinggi dina pasaran. Éta nganteurkeun kualitas anu luar biasa anu diarepkeun ti pamimpin dunya dina charg ...
  • EV WallBox Pro-Smart Charger AC7KW  with APP Control

    EV WallBox Pro-Smart Charger AC7KW kalayan Kontrol APP

    FeaturesSimple muatan Sederhana sareng gampang maén pisan merenah Waktu-ayeuna Tampilan Tegangan ayeuna, waktos, status, kalepatan sareng kakuatan. Tingali bakal terang sadayana! Kacepet Terpadu Desain anu terintegrasi sareng kompak ngajantenkeun Pangropéa sareng kiriman langkung gampang Kaamanan langkung carjer kaasup langkung arus, langkung-voltase, gelombang, voltase rendah, panyalindungan kebocoran sareng perlindungan DC. Layar AdvantagesSuper 4.3 ”super”, tiasa mariksa inpormasi layar kalayan gampang. Ngalihkeun desain Colokkeun, maka saklar tiasa ngamimitian atanapi ...
  • EV Wallbox Pro-Smart Charger AC7KW with OCPP 1.6&2.0

    EV Wallbox Pro-Smart Charger AC7KW sareng OCPP 1.6 & 2.0

    Fitur Manajemén muatan komérsial. Jauh kadali stasiun muatan anjeun ku Protokol OCPP. Ngawaskeun sareng Ngalaporkeun. Lacak sareng saluyukeun konsumsi kakuatan. Ékonomi. Pilih tarif énergi anjeun sareng ngantepkeun sistem otomatis nyéépkeun waktos anu paling mirah pikeun ngeusi EV. AdvantagesMore Durable PV VO material pc tinggi khusus tiasa nahan ngarusak, ngalungkeun sareng lingkungan kejem anu sanés. Fungsi lengkep OCPP tumpukan muatan kami ngagaduhan fungsi lengkep ocpp1.6-J, kalebet fungsi inti. Ngecas pinter, ap ...