7KW Wireless Charging System Pikeun Mobil

  • 7KW EV Wireless Charging System For Cars Parking Garage Use

    7KW EV Wireless Charging System Pikeun Mobil Parkir Garasi Pamakéan

    NEWYEA Technology 7 KW sistem ngecas modular non-contact mangrupikeun solusi anu dirancang pikeun ngecas nirkabel kendaraan listrik. Sistem dibagi kana dua bagian: ngirimkeun sareng nampi. Bagian anu ngirimkeun diwangun ku kotak kendali ngirim sareng coil pangirim, sareng bagian anu nampi diwangun ku kotak kontrol narima sareng coil panarima. Dibandingkeun sareng sistem pengisian kontak, sistem transfer énergi nirkabel ngagaduhan kaunggulan operasi saderhana, safet ...