60KW

  • EV Fast Charger DC60kw with CCS CHaDEMO Cables for EV Charging Station

    EV Fast Charger DC60kw sareng kabel CCS CHaDEMO pikeun Stasion Ngecas EV

    Fitur Produk Téhnologi Newya ngagaduhan generasi anyar tihang ngecas calakan pikeun ékologi énergi énggal. Dumasar kana tihang ngecas calakan anu dipasang sacara mandiri ditalungtik sareng dikembangkeun ku LINUX, éta anu munggaran sadar aksés lancar kana Internét tina hal-hal sareng kota-kota pinter. Adaptor Newyea's DC carjer gancang dirancang pikeun gancang, pangisian daya anu merenah pikeun sadaya modél kendaraan listrik, kalebet anu dilengkepan sistem batré tegangan tinggi. The Newyea's compact si ...