5W ngirimkeun Chip, Coil Tunggal

  • 5W Transmitting Chip, Single Coil Solution

    5W Mindahkeun Chip, Solusi Coil Tunggal

    Fitur ProdukNY7501G-1 mangrupikeun chip pangiriman anu terintegrasi tinggi pikeun muatan nirkabel anu dikembangkeun dumasar NY7501G. NY7501G chipset ngecas nirkabel mangrupikeun jinis ngirim chip pikeun ngecas nirkabel anu saluyu sareng standar Qi of Wireless Power Consortium (WPC), anu tiasa ngahontal kakuatan transmisi 5W pikeun muatan nirkabel standar. Dirangkep dina QFN44-0505X075-0.35, éta diintegrasi sacara internal sareng demodulasi sinyal, ogé sababaraha perlindungan. Diulas ku obyék asing ...