5W Mindahkeun Chip, Solusi Coil Tunggal

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur ProdukNY7501G-1 mangrupikeun chip transmisi anu terintegrasi tinggi pikeun ngecas nirkabel anu dikembangkeun dumasar NY7501G. NY7501G kiridit ngecas nirkabel mangrupikeun jinis chip transmisi pikeun muatan nirkabel anu saluyu sareng standar Qi Wireless Power Consortium (WPC), anu tiasa ngahontal kakuatan transmisi 5W pikeun ngecas nirkabel standar. Dirangkep dina QFN44-0505X075-0.35, éta diintegrasi sacara internal sareng demodulasi sinyal, ogé sababaraha perlindungan. Diulas ku deteksi obyék asing (FOD), panyalindungan langkung-voltase (OVP), panyalindungan langkung-ayeuna (OCP) sareng fungsi panyalindungan sanés, éta sacara efektif tiasa ngajamin kaamanan ngecas nirkabel.
Chip kakuatan nirkabel NY7501G-1 cocog pikeun skéma terminal transmisi monocoil 5W pikeun ngecas nirkabel, kalayan kasaluyuan anu saé. Kusabab luasna ngan ukur 5mm * 5mm, éta ngagaduhan kalenturan desain anu luhur, sahingga tiasa ditempelkeun kana produk kalayan langkung gampil.

img

Spésifikasi Produk

Modél NY7501G Aplikasi Pamancar
Jumlah Gulungan 1 Mode Kerja Induksi éléktro-magnét
Kisaran Tegangan Gawe 4.5-5.5V Kakuatan Transmisi 5W
Frékuénsi Gawe 110kHz-205kHz Ngepak QFN44

Xiamen Newyea Microelectronic Technology Co., Ltd. mangrupikeun cabang perusahaan milik Xiamen Newyea Group Co., Ltd. Kapendak ku Dr. Lin Guijiang, élmuwan terkemuka ngecas nirkabel dina Oktober 2015, tempatna di IC Industrial Park di Xiamen gratis zona dagang.
Newyea Microelectronic gaduh tim R&D anu kuat anu diwangun ku profesor, dokter, master sareng insinyur senior sanés ngan ukur ti Cina, anu khusus dina R&D sareng industrialisasi téknologi suplai énergi nirkabel, sareng nyayogikeun téknologi catu daya nirkabel pikeun bidang sapertos anu tiasa dianggo ku pinter, telepon pinter sareng bumi pinter. Kami didaptarkeun pikeun janten panyadia utama solusi umum pikeun catu daya nirkabel, sareng nyayogikeun dukungan téknologi inti pikeun pamekaran industri catu daya nirkabel sareng bunderan ékologis IoT.
Bisnis utama: R&D tina chip ngecas nirkabel, solusi ngecas nirkabel sareng jasa desain produk ngecas nirkabel.
Newyea mangrupikeun perusahaan anu suksés ngagabung sareng WPC
(International Wireless Power Consortium) saatos Samsung, Texas Instruments, National Semiconductor, Philips, Qualcomm sareng Nokia.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali