44KW

  • EV Smart 44kW  Charger with dual Type 2 plug for  public charging station

    EV Smart 44kW Carger sareng colokan dual Type 2 pikeun stasiun muatan umum

    Fitur Produk Patuh sareng standar industri, carjer nganggo méteran MID anu parantos disahkeun pikeun mastikeun akurasi sareng built-in RCD pikeun ngamankeun kasalametan. Carger ogé kalebet deteksi kabocoran 6mA DC, anu ngaleungitkeun kabutuhan pikeun biaya mahal jinis RCD B. Sababaraha charger umum dina hiji lokasi tiasa diintegrasikeun dina jaringan kalayan ngan ukur hiji sambungan komunikasi internét. Hatur nuhun kana muka protokol OCPP 1.6, operasi sareng status carjer diawasi sareng dikontrol ku ba ...