3.7KW Wireless Charging System Pikeun Mobil

  • 3.7KW Wireless Charging System For Cars

    3.7KW Wireless Charging System Pikeun Mobil

    Pusat Newyea R&D diwangun ku profesor, dokter, master, sareng insinyur senior ti bumi sareng luar negeri, fokus kana pamekaran téknologi ngecas pinter nirkabel sareng kabel pikeun kendaraan listrik, téknologi muatan nirkabel daya leutik sareng sedeng sareng solusi énggal, ngawengku 10.000 méter pasagi bebas Gedong kantor R&D sareng laboratorium R&D saluyu sareng standar kelas munggaran internasional ngalaksanakeun modél inovasi sistem palanggan, ngenalkeun konsumén kana sagala aspek ...