3.5KW

  • EV Wallbox Home Charger AC 3.5KW for EV Charging

    EV Wallbox Home Charger AC 3.5KW pikeun Ngecas EV

    FeaturesSimple muatan Sederhana sareng gampang diputer pisan merenah pikeun panggunaan bumi Real-time Display Voltage ayeuna, waktos, status, kalepatan sareng kakuatan. Tingali bakal terang sadayana! Kacepet Terpadu Desain anu terintegrasi sareng kompak ngajantenkeun Pangropéa sareng kiriman langkung gampang Kaamanan langkung carjer kaasup langkung arus, langkung-voltase, gelombang, voltase rendah, panyalindungan kebocoran sareng perlindungan DC. Layar kaunggulanLCD 4.3 "Super" layar, tiasa mariksa inpormasi layar kalayan gampang. Ganti desain Colokkeun, teras saklar ...