283KW

  • Smart Integrated Fast Battery Charger for Electric Vehicle DC283 KW Fast Charger

    Carjer Batré Gancang Terpadu Smart pikeun Kandaraan Listrik DC283 KW Carjer Gancang

    Produk Feature Power kaluaran dugi ka 240KW DC sareng GB / T, IEC62196-3 (Combo 1 / Combo 2) gun 94% efisiensi daya Kabel sambungan kabel sareng nirkabel pikeun integrasi sareng CMS. Tampilan LCD anu ramah pikeun pangguna pikeun antarbeungeut pelanggan. ID 55 Stasion pengisian ruangan di Kauntungan Newyea DC280KW cocog pikeun bisnis caket interstates sareng jalan utama pikeun nyayogikeun supir EV ku jalan péngkolan gancang-gancang ogé tiasa dianggo di tempat damel, masihan padamel cara gancang ka luhur nalika aranjeunna peryogi. Hybrid mennekes AC ...