22KW

  • Smart Electric Vehicle Comercial Fast Charger 22KW for Type 2

    Smart Electric Vehicle Comercial Fast Charger 22KW pikeun Tipe 2

    Produk Fitur carjer komérsial 22KW dirancang pikeun panggunaan umum kalayan auténtikasi RFID. Dilengkepan stop kontak tipe 2, carjer kompatibel sareng kabel tipe 1 atanapi tipe 2. Patuh kana standar industri, carjer nganggo méteran MID bijil pikeun mastikeun akurasi sareng RCD internal pikeun ngamankeun kasalametan. Carger ogé kalebet deteksi kabocoran 6mA DC, anu ngaleungitkeun kabutuhan pikeun upcost anu mahal tina tipe RCD B. Carger tiasa disambungkeun kana jaringan anu ngeusi ...