160KW

  • Ultrafast EV Charging with Integrated Energy Storage DC160KW EV Fast  Charger

    Ngecas Ultrafast EV sareng Panyimpenan Énergi Terpadu DC160KW EV Fast Charger

    Fitur Produk Cocog sareng gun CCS, ChadeMO sareng GB / T, IEC62196-3 (Combo1 / Combo2). Efisiensi kakuatan 94%. Sambungan kabel / Nirkabel pikeun integrasi sareng CMS. Tampilan LCD anu ramah pikeun pangguna pikeun antarbeungeut pelanggan. Stasiun muatan luar IP55. Kauntungan Newyea DC160KW nyumponan sarat tina skénario anu béda-béda, City Charging Point: Carjer gancang Newyea DC tiasa nyayogikeun "ngeusian" gancang nambihan 100 km (62 mi) kisaran sakedik 15-25 menit. Pusat Ritel / Balanja: Newye ...