15W Wireless Charger Panarima

  • 15W Wireless Charger Receiver Solution

    Solusi Panarima Carjer nirkabel 15W

    Rincian Produk1. Larapkeun Lingkup Spesifikasi modul panarima carjer nirkabel ieu dilarapkeun ka Wireless carjer 15W. Jarak sensing kirang ti 10mm 2. Hukum Perlindungan Lingkungan: RoHS 3. Numutkeun sareng Kasalametan sareng EMC Kriteria: WPC 1.2 4. Kasalametan sareng EMC Persetujuan: CE / FCC 5. Karakteristik Listrik: Sirkuit Tés Upami tés dilakukeun dina sirkuit khusus, pastikeun ngagunakeun sirkuit ieu. 6. Mode Kerja panarima nirkabel ngecas 15w: Éléktromagnétik ...