Solusi Panarima Carjer nirkabel 15W

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Rincian Produk1. Larapkeun Wengkuan
Ieu modul panarima carjer nirkabel spésifikasi bakal dilarapkeun ka Wireless carjer 15W. Jarak sensing kirang ti 10mm
2. Hukum Perlindungan Lingkungan: RoHS
3. Nurutkeun Kasalametan sareng EMC Criterion: WPC 1.2
4. Kasalametan sareng Persetujuan EMC: CE / FCC
5. Karakteristik Listrik: Sirkuit Tés
Upami tésna dilakukeun dina sirkuit anu parantos ditangtoskeun, pastikeun nganggo sirkuit ieu.

img

6.  Panarima ngecas nirkabel 15wModeu Gawe: Jenis induksi éléktromagnétik (coil tunggal)
7. Kaluaran Kaluaran : 15W
8. Jarak damel épéktip: ≤10mm (Dianjurkeun damel
jarakna 3-5mm)
9. Kekecapan: dugi ka 74% (kaluaran 5V) dugi ka 80% (kaluaran 9V)
10. Frékuénsi Gawe: 110-205KHz
11. Tegangan kaluaran: 5 ~ 14V (tiasa diatur)
12. Perjanjian damel: WPC1.2
13. Detéksi calakan: dukungan
leuwih panyalindungan ayeuna: dukungan
leuwih panyalindungan suhu: sokongan
14. Perlindungan kakuatan teuing: sokongan
Dipeunteun ayeuna kaluaran: 1.7A
Nilai panyalindungan overcurrent: 2.0A
Nilai panyalindungan langkung-suhu dina chip: 150.

Kauntungan
Xiamen Newyea Microelectronic Technology Co., Ltd. mangrupikeun cabang perusahaan milik Xiamen Newyea Group Co., Ltd. Kapendak ku Dr. Lin Guijiang, élmuwan terkemuka ngecas nirkabel dina Oktober 2015, tempatna di IC Industrial Park di Xiamen gratis zona dagang.
Newyea Microelectronic gaduh tim R&D anu kuat anu diwangun ku profesor, dokter, master sareng insinyur senior sanés ngan ukur ti Cina, anu khusus dina R&D sareng industrialisasi téknologi suplai énergi nirkabel, sareng nyayogikeun téknologi catu daya nirkabel pikeun bidang sapertos anu tiasa dianggo ku pinter, telepon pinter sareng bumi pinter. Kami didaptarkeun pikeun janten panyadia utama solusi umum pikeun catu daya nirkabel, sareng nyayogikeun dukungan téknologi inti pikeun pamekaran industri catu daya nirkabel sareng bunderan ékologis IoT.
Bisnis utama: R&D tina chip ngecas nirkabel, solusi ngecas nirkabel sareng jasa desain produk ngecas nirkabel.
Newyea mangrupikeun perusahaan anu suksés ngagabung sareng WPC
(International Wireless Power Consortium) saatos Samsung, Texas Instruments, National Semiconductor, Philips, Qualcomm sareng Nokia.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali