11KW

  • EV Commercial Charger 3 phase AC11KW for New Energy Vehicles

    EV Komérsial Carger 3 fase AC11KW pikeun Kandaraan Énergi Anyar

    Fitur • Desain hemat ruang sareng gampang dipasang • fungsionalitas pinter pikeun pangisian daya dioptimalkeun • Pembaruan parangkat lunak jauh • Rupa-rupa pilihan konéktipitas • Méter énergi internal pikeun manajemén beban Manpaat konci • Patuh kana standar IEC • Fase tunggal dugi ka 7,4 kW / 32 A • Tilu fase dugi ka 43 kW / 64 A • Perlindungan IP54, IK10 • Panyambung tipe 2, stop kontak nganggo atanapi teu nganggo rana • Overcurrent, overvoltage, undervoltage, ground fault and surge protection integrated Advantage Newyea of ​​...